Ο Χατζόπουλος, για το κλείσιμο των μαγαζιών στις 12

Δημήτρης Χατζόπουλος

“O covid είναι παρών. Μεταδοτικός κι επικίνδυνος, γιατί το πως παρεμβαίνει στον κάθε οργανισμό είναι εν πολλοίς άδηλο. Για να δημιουργηθεί ανοσία πρέπει να κολλήσει μεγάλο μέρος του πληθυσμού.

Στην Ελλάδα, λόγω των πετυχημένων μέτρων τα κρούσματα ποσοστιαία ήταν λίγα. Με τη λήξη της καραντίνας είτε ερχόταν τουρισμός είτε όχι όλοι γνώριζαν ότι αυτά θα πολλαπλασιαστούν”.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

“Αν λάβουμε υπόψη μας τους ψεκασμένους κι ένα μεγάλο κομμάτι της νεολαίας, θύμα μιας παιδείας που ποτέ δε δόθηκε, οι οποίοι απαντούν στο πρόβλημα με τη μαγική φράση << στον π… μου >> είναι βέβαιο ότι θα υπάρξει μεγάλο επιδημικό ρεύμα.

Η κοινωνία δεν αντέχει lock down και πολύ παραπάνω η οικονομία. Μόνη λύση η εκτεταμένη ενημέρωση μέχρι πλύσης εγκεφάλου ( κι ας φωνάζουν οι ανόητοι πολιττικάντηδες για το κόστος της προβολής ) και η εφαρμογή των μέτρων : απόσταση, μάσκα, όχι συνωστισμοί.

Το μέτρο του κλεισίματος των μαγαζιών στις 12 είναι βλακώδες και πυροδοτεί μεγαλύτερους συνωστισμούς υπαίθριους . Το ηλίθιο κράτος ( μπλε, πράσινο, ροζ με κόκκους) πρέπει να παίρνει μέτρα όχι χάριν εντυπώσεων άλλα με γνώμονα την αποτελεσματικότητα.

Στα μαγαζιά τα μέτρα ελέγχονται, στους δρόμους και τος πλατείες όχι. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρέπει να αρθεί των κρατικοδίαιτων αυλικών και να δει την πραγματικότητα κατάματα. Αλλιώς , θα ευθύνεται και για τη μεγαλύτερη διασπάoρά του ιού Και το στραγγαλισμό της κοινωνίας”.

Aυτό αναφέρει, σε σημερινή ανάρτηση του στο facebook, ο Δημήτρης Χατζόπουλος, γνωστός μάνατζερ τραγουδιστών, και όχι δεν έχεις χάσει επεισόδια. Έχεις καταλάβει περί τίνος πρόκειται και το αποδέχεσαι.

Διαβάστε επίσης : Ο Χατζόπουλος για τα…παράδοξα μέτρα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.