«Πονοκεφαλιάζει» την κυβέρνηση η νύχτα!

Πάολα- Νίκος Οικονομόπουλος - Λένα Ζευγαρά

Κατ’ αρχήν. Η κυβέρνηση, που προσπαθεί να σβήσει τις εστίες κοροναϊού, στο κομμάτι της εστίασης και κυρίως της νυχτερινής διασκέδασης, δεν τα πάει καλά. Αν είναι αποδεκτή η κριτική κι όχι μόνο τα… πρωτοσέλιδα στα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ. Πράγματι, η κυβέρνηση Μητσοτάκη ξεκίνησε καλά, καλύτερά από ό,τι πολλοί περίμεναν, αλλά τι να την κάνεις μόνο την … αρχή, όταν το τώρα, το σήμερα, το αύριο, δεν φέρνει το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα.

Παρακάτω. Κυκλοφορεί στην πιάτσα, αλλά συζητείται και στους σκεπτόμενους οπαδούς της νύχτας, η άποψη πως θα γυρίσει μπούμερανγκ στην κυβέρνηση, η τελευταία της απόφαση, τα μαγαζιά, σε συγκεκριμένες περιοχές της χώρας, πλέον, να κλείνουν τα μεσάνυχτα. Σε βαθμό του μεγαλυτέρου από κάθε άλλη κυβέρνηση στο παρελθόν. Ήδη οι επιχειρηματίες στη Μύκονο, απειλούν με προσφυγή στη δικαιοσύνη, ενώ έντονες είναι και οι αναδράσεις στη Θεσσαλονίκη. Λογικό ακούγεται, καθώς οι επιχειρηματίες, κάποιοι επιχειρηματίες, ξόδεψαν πολλά χρήματα από τη τσέπη τους, τα έδωσαν όλα, αλλά… δεν έκαναν ταμείο.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Η ακύρωση των συναυλιών του Οικονομόπουλου και της Πάολα στο Markiz, αλλά και της Ζευγαρά στο Summer Coral, στη Καλλιθέα Χαλκιδικής, αποτελεί τρανή απόδειξη της καταστροφικής ζημιάς στην νυχτερινή διασκέδαση, που προκαλεί ο παραπάνω νόμος.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.