Ο Χατζό, για τον Αργυρό, λέει την αλήθεια του Tsipasblog

Ο Χατζό, για τον Αργυρό, λέει την αλήθεια του Tsipasblog

“Έχουν περάσει μήνες κ από αυτή την πρεμιέρα κ από την προηγούμενη και ο Κωνσταντίνος Αργυρός παραμένει ο μόνος καλλιτέχνης που μπορεί να εμφανίζεται 10 μήνες στην πόλη χωρίς να κουράζει και χωρίς να κουράζεται. Ο πρωταθλητισμός δεν υπήρξε ποτέ εύκολος κ σίγουρα δεν ήταν για τους πολλού… ”’

Τούτες οι αράδες, της χθεσινής ανάρτησης Χατζοπούλου στο facebook, τα λένε όλα. Αν όχι όλα, σίγουρα τα περισσότερα στην εντυπωσιακή και ασταμάτητη πορεία πρωταθλητισμού του Κωνσταντίνου Αργυρού και αυτή τη χρονιά στο Fantasia του Κώστα Μπερτάκη. Ναι, φυσικά. Έχει δίκιο ο Δημήτρης Χατζόπουλος, ο επί σειρά ετών εξ απορρήτων του Μαζωνάκη. Λέει την αλήθεια. Και δεν την λέει γιατί πρέπει να την πει, λόγω ότι σήμερα είναι στενός συνεργάτης του Μπερτάκη και κατ’ επέκταση του Αργυρού.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Στο παιχνίδι, όμως, μπήκε και ο Παναγιώτης Μπρακούλιας. Ο μαέστρος του Αργυρού, τοποθετήθηκε επί του status του Χατζό, γράφοντας από κάτω “Δημητρη μου ο πρωταθλητισμος σιγουρα δεν ειναι ευκολο πραγμα, αλλα ολοι οι πετυχημενοι πρωταθλητες ειχαν και μια δυνατη ομαδα απο πισω τους να τους στηριζουν. Ο Κωσταντινος ειναι ενας φωτεινος ανθρωπος με μεγαλη αγαπη και παθος για αυτο που κανει, και ειναι πολυ τυχερος που εχει διπλα του ανθρωπους που μοιραζονται το οραμα του και βαδιζουν μαζι του σε αυτο το ταξιδι… και δεν μιλαω για εμενα.. Μιλαω για ολους εσας
.. Ξερεις ποιοι ειστε.”

Ένα από χέρι κερδισμένο παιχνίδι παίζει ο Χατζό. Είναι ολοφάνερο. Γιατί, απλούστατα λέει τα ίδια με το Tsipasblog.gr. Γιατί λέει την αλήθεια του Tsipasblog.gr. Από την πρώτη κιόλας μέρα, που έσκασε μύτη στη μηντιακή και καλλιτεχνική πιάτσα το ξεκαθάρισε. Συγκεκριμένα, σε άρθρο της 12ης Οκτωβρίου 2019, είχε αναρωτηθεί “Από ποιον να χάσει το πρωτάθλημα ο Αργυρός”.

Για να πειστείτε, διαβάστε ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμα:

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.