«Άλλος», όχι ο ίδιος ο Χατζό «επιστρέφει» για χάρη του Μπερτάκη

Επιστροφή στη νύχτα του Δημήτρη Χατζόπουλου Ανακοινώθηκε από τον ίδιο, τον πρώην μάνατζερ του Γιώργου Μαζωνάκη, ότι επιστρέψει στην ενεργό δράση μετά από 1.5 χρόνο απουσίας και αυτό οφείλεται στον Κώστα Μπερτάκη. Τον ιδιοκτήτη των νυχτερινών κέντρων Teatro-Fantasia & Vogue (Θεσσαλονίκη).

Μας τα λέει καλά. Πολύ καλά. Γι’ αυτό δεν προβληματίζομαι για το deal, το νέο deal, που η λογική λέει ότι θα οργανωθεί σε βάσεις και σχεδιασμό τέτοιο, ώστε να κερδίσουν και οι δύο πλευρές. 

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Σίγουρα με τα λόγια λες ότι θέλεις. Στην πράξη τι ψάρια πιάνεις. Όμως, εδώ, με αυτή την πολύ προσεκτικά διατυπωμένη ανακοίνωση, δεν υπάρχουν ερωτήματα που σε πνίγουν, σχετικά με την «επιστροφή».

Να ξεκαθαρίσουμε, κατ αρχήν, ότι στο 1.5 χρόνο που σταμάτησε την νύχτα ο Δημήτρης Χατζόπουλος, δεν γέρασε αλλά έγινε πιο σοφός. Είναι λες και πήγε κάπου και σπούδασε στην ειδικότητα που τον έχει ανάγκη ο Μπερτάκης, για να γίνει κάτι ανώτερο, κάτι πιο μεγάλο από αυτό που ξέρουμε. Τον προσλαμβάνει, τον «επιστρέφει» στην νύχτα, όχι σαν μάνατζερ κάποιου τραγουδιστή, αλλά σαν ένα συγκεκριμένο τεχνοκρατικού τύπου εργαλείο στο επιτελείο του. 

Κάτι άλλο. Ο Δημήτρης Χατζόπουλους είναι ο παίκτης που με την ψυχή του και την πρωτοτυπία του «μίλησε» στην καρδιά του Μαζωνάκη και της νύχτας. Στην επιστροφή του, δεν θα χρειαστεί να βγάζει το Μαζωνακικό μέταλλο του και σα διοικητικό- προπονητικό στέλεχος. Θα τα καταφέρει; Είμαι σίγουρος πως ναι. 

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.