Έδωσε το σύνθημα η Νατάσα! (pic)

Έδωσε το σύνθημα η Νατάσα! (pic)

Παίζεις στοίχημα. Ποντάρεις στο δυνατό άλογο. Εκτός κι αν είσαι τυφλός και πιστεύεις ότι τα φράγκα θα στα δώσει η ήττα του. Στον αποκλεισμό του.

Τα λέμε σχεδόν τηλεγραφικά. Όχι πολλά λόγια. Σα να είμαστε εκκλησιάζουσες σε μπαρμπούτι. Σε χαρτοπαιξιά. Κουβέντες μετρημένες. Ούτε καν. Η επικοινωνία γίνεται κωδικά. Συνθηματικά.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Επί του θέματος. Teatro Music Hall. Μετράει αντίστροφα για να ανοίξει εκ νέου, με Νατάσα Θεοδωρίδου και Πέτρο Ιακωβίδη. Έδωσε το σύνθημα η Νατάσα, κι εμείς οι καλοί μαθητές πιστεύουμε τα λόγια της. “Χαρτοπόλεμος στο @teatro.music.hall”. Αυτό ήταν το τελευταίο post που έγραψε στο instagram.

Αυτή είναι η πραγματικότητα. Η “σουξεδιασμένη” Νατάσα Θεοδωρίδου και το πλήρως ανακαινισμένο TEATRO ανεβάζουν το επίπεδο του ανταγωνισμού. Συνταγή που ποντάρει στην κορυφή του πρωταθλήματος, που σε πιο επάνω ράφι στην ελληνική νύχτα δεν μπορεί να “χωρέσει”

Διαβάστε επίσης : Teatro : Αλλάζει επίπεδο, γιατί έχει κανονικό δυνατό παίκτη

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.