Ο Χάρης Λεμπιδάκης δίνει απαντήσεις μέσα από το Τσίπας Ράδιο- Αν έχει σταματήσει να συνεργάζεται με τον Μπερτάκη και το σημαντικό κεφάλαιο Κοκλώνης

Παρά τις εποχές, που είναι πολύ δύσκολες. Και έγιναν ακόμη πιο δύσκολες, με τον ερχομό του κορονοϊού, ο οποίος έχει βάλει έναν ολόκληρο πλανήτη στη πρίζα. Αλλά αυτός, δεν πτοείται. Συνεχίζει να ασχολείται με πολλά στην καθημερινότητα του και με επιτυχία μεγάλή, βάση των αποτελεσμάτων που βλέπουμε. Ο πρόλογος αφορά τον πολυπράγμων δημοσιογράφο, αλλά και παρουσιαστή, Χάρη Λεμπιδάκη, τον οποίον τον φιλοξένησε στην ραδιοφωνική του εκπομπή στο Tsipas Radio, ο Ηλίας Τσίπας. Ένα χρόνο μετά την τελευταία τους συνάντηση.

Και η τηλεφωνική τους κουβέντα, ξεκινάει πάνω σε αυτό. Αν στη περίοδο αυτή, τα πράγματα άλλαξαν. Κι αν ναι, πόσο πολύ; Ο Κορονοϊός γατί δεν έχει φύγει ; Βασική αιτία ναι, σίγουρα, θεωρεί τις μεταλλάξεις, αλλά πιο πολύ στέκεται στην ανευθυνότητα του κόσμου, ως προς την τήρηση των μέτρων. Διαφωνεί κάθετα με το άνοιγμα των σχολείων. Χαρακτηρίζει 100% θετική, την απόφαση της κυβέρνησης, να κλείσει την νυχτερινή διασκέδαση, έχοντας ως γνώμονα την τρομακτική πορεία των κρουσμάτων. Και, μάλιστα, συμπληρώνει, πως αυτό έπρεπε να γίνει πριν τα Χριστούγεννα. Ωστόσο όπως ξεκαθαρίζει, ήρθε στη λάθος στιγμή και έχουν όλα τα δίκια τα φωνάζουν οι επιχειρηματίες. Όταν η κουβέντα πήγε στην επόμενη ημέρα, η πρόβλεψη που έκανε ήταν για τις 20 Φεβρουαρίου.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Επίσης, στην ενδιαφέρουσα επικοινωνία Ηλία Τσίπα- Χάρη Λεμπιδάκη, αναφέρονται : Η νύχτα που όσο της δόθηκε η δυνατότητα, πρόλαβε να δουλέψει καλά. Ξεχωρίζει για ακόμη μια φορά, τον Κώστα Μπερτάκη. Απαντάει στα παπαγαλάκια, που λένε ότι η συνεργασία με τον συγκεκριμένο επιχειρηματία, δεν υφίσταται πια.

Και με αφορμή αυτό, στρέφεται και σε εκείνους, που αφήνουν να εννοηθεί ότι κάτι πονηρό παίζει με την ά ή την δείνα, που τις αναδεικνύει από το site του.

Τελευταία ενότητα και ίσως η πιο σημαντική για τον σημερινό Χάρη Λεμπιδάκη, ο Νίκος Κοκλώνης.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.