Όλοι έχουμε κάνει μαλακίες

Ο ηθοποιός Σπύρος Χατζηαγγελάκης που έγινε γνωστός από την σειρά “Μην αρχίζεις τη μουρμούρα” συνελήφθη από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ για «διασπορά ψευδών ειδήσεων», καθώς τηλεφώνησε στο θέατρο Ακάδημος που εργάζεται ισχυριζόμενος ότι δήθεν υπάρχει βόμβα, με αποτέλεσμα να προκληθεί πανικός.

Μια «πλάκα μεταξύ συναδέλφων» χαρακτήρισε την φάρσα που κινητοποίησε την αστυνομία και μετά μέσω Facebook προσπάθησε να δικαιολογήσει την ανώριμη συμπεριφορά του – ζητώντας συγνώμη. Αυτό όμως που ήθελε να προκαλέσει το πέτυχε στο 100%.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Κοίτα, όλοι έχουμε κάνει μαλακίες. Κι’ εμείς όταν ήμασταν στην σχολή Σταυράκου και μια μέρα που βαριόμασταν, πήραμε τηλέφωνο (από το απέναντι περίπτερο) και είπαμε για βόμβα- για να γλυτώσουμε το μάθημα. Αλλά είμασταν 20αρηδες. Ο Χατζηαγγελάκης είναι 36 ετών. Η ερώτηση λοιπόν είναι: Έχει δικαίωμα στα 36 του ένας άνθρωπος να κάνει μαλακίες;

Εγώ πιστεύω ότι το έκανε για να γίνει πανικός και συγχρόνως να διαφημίσει την παράσταση που συμμετέχει. Και όπως ήταν αναμενόμενο, ο πανικός έγινε και οι τηλεοπτικές εκπομπές πήραν την τρίχα και την έκαναν τριχιά. Μείζον θέμα. Όχι για κανένα άλλο λόγο – αλλά επειδή ο λεγάμενος έπαιζε στην Μουρμούρα και ήταν για τρία χρόνια γκόμενος της Μαίρης Συνατσάκη. Και το όνομα Συνατσάκη ως γνωστόν “πουλάει”.

Αυτή η κακόγουστη φάρσα ανήμερα της Πρωτοχρονιάς που κατέληξε σε σύλληψη, ήταν αρκετή για να γίνει το όνομα του Σπύρου Χατζηαγγελάκη, η top είδηση των ημερών. Βέβαια και στο παρελθόν έχει…

Η συνέχεια εδώ:...nikosonline.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.