Τα τριάκοντα αργύρια και το «κάρφωμα»- Αυτός είναι ο «χαφιές» των μαγαζιών !

Σήμερα έτσι, αύριο αλλιώς. Δεν υπάρχει τίποτα, που να αντιμετωπίζεται μονοδιάστατα. Παίζει και η ανατροπή. Και η διαφοροποίηση. Και η απομυθοποίηση. Στο γίγαντα ανακαλύπτουν ελαττώματα νάνου. Στον έντιμο ότι ήταν χαμούρα του κερατά. Στον αρχικάθαρμα ότι ήταν αδικημένος στον καιρό του διότι είχε επάνω του και ανθρώπινες πλευρές.

Αλήθεια, πως έχει καταγραφεί το φαινόμενο Instagram ;

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μέχρι χθες, ήταν ο μεγαλύτερος διαδικτυακός διαφημιστής, το μέσο κοινωνικής δικτύωσης, το instagram, που έχει αγοραστεί από τον “μεγάλο αδερφό” Facebook. Σήμερα, στην πραγματικότητα της νόσου του κορωνοϊού, αποτελεί το μεγάλο πονοκέφαλο των μαγαζιών. Θα είναι ο “χαφιές” των κυβερνητικών οργάνων, για να εποπτεύουν αν τηρούνται τα μέτρα, κυρίως όμως το μέχρι τις 11 και χωρίς μουσική. Για αυτό, αν θέλετε να δείτε την εστίαση, που έκανε χθες πρεμιέρα, να παραμείνει ανοιχτή και να μην έχουμε πισωγυρίσματα, όπως το περσινό καλοκαίρι, προσέξτε πάρα πολύ με τα Instagram story..Γιατί υπάρχει κίνδυνος να κατηγορηθείτε ότι παίζετε πρόστυχα και άδικα. Και ίσως να ακουστεί το σενάριο ότι “τσέπωσατε” το πακέτο με τα τριάκοντα αργύρια για να “καρφώσετε”.

Ομιλούμε σοβαρά. Εξόχως σοβαρά. Με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Το νου σας !

Διαβάστε επίσης : Το TsipasBlog για την prive νύχτα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.