Βρετανία: Μόλις ένας θάνατος λόγω Covid σήμερα – Η χαμηλότερη καταγραφή από τον Αύγουστο

Η Βρετανία κατέγραψε μόλις έναν μόνο θάνατο από Covid σήμερα, το χαμηλότερο νούμερο θνησιμότητας από την πανδημία σε εννέα μήνες, ενώ τα κρούσματα έπεσαν σε επίπεδα που δεν είχαν παρατηρηθεί ξανά από τις αρχές Σεπτεμβρίου.

Τα στατιστικά στοιχεία του Υπουργείου Υγείας έδειξαν η σημερινή ήταν μόλις η τρίτη φορά που οι θάνατοι είχαν πέσει σε αυτό το επίπεδο, μετά τις 3 και τις 30 Αυγούστου. Η 30η Ιουλίου ήταν η μόνη ημέρα στη διάρκεια της πανδημίας που δεν καταγράφηκαν νεκροί λόγω Covid.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Παράλληλα, ανακοινώθηκαν 1.649 νέες μολύνσεις, μειωμένες κατά ένα πέμπτο από τις 2.064 της περασμένης Δευτέρας. Αυτές ήταν και οι λιγότερες μολύνσεις από τις 2 Σεπτεμβρίου.

Η Βρετανία σήμερα πέρασε το ορόσημο των 50 εκατομμυρίων εμβολιασμών, αφού χθες χορηγήθηκαν άλλες 250.000 δόσεις. Περίπου 34,6 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν λάβει την πρώτη τους δόση και 15,4 εκατομμύρια – ή το 30% όλων των ενηλίκων – έχουν εμβολιαστεί πλήρως.

-protothema.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.