Το TsipasBlog για την prive νύχτα

Το TsipasBlog για την prive νύχτα

Δεν κυκλοφορεί πολλά χρόνια στην πιάτσα το tsipasblog.gr, κι όμως πολύς κόσμος τον ξέρει. Μπαίνουν σιγά-σιγά όλοι, πια, στη διαδικασία να μάθουν τι σόι πράμα είναι, δεν τον αρνούνται, πριν τον απορρίψουν. Ναι! Είμαι αυτός που είμαι και το τελευταίο που θα σκεφτώ είναι πως θα πάω πάσο σε τυφλούς, να τους κάνω να βλέπουν με τα δικά μου μάτια.

Θέλω να πω ότι ο Τσίπας δεν είναι Δελτίο Ειδήσεων. Όλοι λένε τα ίδια, μάλιστα με τον ίδιο τρόπο, και την κάθε είδηση την ίδια στιγμή. Όχι, κύριε. Το TsipasBlog απευθύνεται στον έξυπνο. Ακριβώς. Όχι όμως όχι τον λούμπεν, εκείνον τον σαματατζή, του πεζοδρομίου. ”Πέλατης” του είναι αυτός που αντιστέκεται, διότι έτσι αποφασίζει ο ίδιος, όχι κάτω από την πίεση των πραγμάτων της καθημερινότητας. Και αντίσταση ουσίας είναι να αποφεύγει να πατήσει το τηλεκοντρόλ και να λουστεί τη μαλακία του κάθε ραδιοφωνατζή, τιβιτζή, όλο αυτό το σκόρπιο συνάφι των άσχετων που περιμένουν στη γωνία τον ακροατή, τον αναγνώστη, τον τηλεθεατή, για να τον πηδήξουν, να τον λερώσουν.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Διαβάστε επίσης : Δείτε βίντεο : Με το «γράμμα του νόμου» μετράνε στο Romeo

Τέλος πάντων, και με την ευκαιρία ότι η σελίδα, έβγαλε στον αέρα στις 8 Μαΐου, του 2020, για όσους διαβάζουν «σχετικά» με τις “συγνώμες” των καταστηματαρχών, που αναγκάζονται να αφήνουν κόσμο στην πόρτα ή και να τον διώχνουν, λόγω της τήρησης των μέτρων για τον κορωνειο. Η απάντηση στο κείμενο μου, με τίτλο “Έρχονται τα prive μπουζούκια”.

Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.