Ο αθλητισμός πρέπει να ενώνει και η ζωή είναι πάνω από την διασκέδαση στο γήπεδο

Όπως είναι γνωστό η Pentagon Group International Risk Management, έχει σαν αξιακή αρχή την βοήθεια προς τον συνάνθρωπο. Στο πλαίσιο αυτό, δεν θα μπορούσε να προσπεράσει την ανάγκη του μικρού Γιάννη που προ ημερών έγινε 9 ετών και δίνει την μάχη του έχοντας χάσει ήδη το ένα ποδαράκι του.

Οι θεραπείες στο εξωτερικό και για να μην χάσει και το άλλο του ποδαράκι, κοστίζουν πολύ. Και όλοι μαζί πρέπει να αναδείξουμε το αρχαίο Ελληνικό πνεύμα που είναι βασικό θεμέλιο και της Pentagon Group International Risk Management και του ιδιοκτήτη της κ.Νίκου Αραβαντινού. Και επιτάσσει την αλληλοβοήθεια και προς τους έχοντας ανάγκη.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Και έτσι πέραν της χρηματικής βοήθειας όλων των μελών της εταιρείας και της προσπάθειας να φέρει και άλλους συνοδοιπόρους στο δύσκολο δρόμο του μικρού Γιάννη, έδωσε και μια άλλη χωρά στον νεαρό αγωνιστή μας!

Ο Νίκος Αραβαντινός αν και υποστηρίζει άλλη ομάδα, ήρθε σε επαφή με τον διευθυντή ασφαλείας του Ολυμπιακού κ.Σταύρο Κρητικό τον οποίο και ευχαριστεί δημοσίως ,για να στείλουν στις ΗΠΑ μια φανέλα της αγαπημένης ομάδας του μικρού Γιάννη με την υπογραφή όλων των παικτών! Κάτι που έγινε και έδωσε μεγάλη χαρά στον μικρό που δίνει την μάχη του.

Και ο Νίκος Αραβαντινός ευχαριστεί δημοσίως την ΠΑΕ Ολυμπιακός και τον προεδρό της κ. Μαρινάκη που συνεισφέρει ήδη και πολυπλεύρως στην μάχη του μικρού Γιάννη. Και φυσικά τους παίκτες της ομάδας για τις υπογραφές τους.

Ο ιδιοκτήτης της Pentagon Group International Risk Management τόνισε χαρακτηριστικά ότι: “Ο αθλητισμός πρέπει να αποτελεί τον μοχλό για μια καλύτερη κοινωνία και να μας ενώνει μπροστά στα κοινά προβλήματα. Αυτά έχουν σημασία και όσοι μπορούμε με τις πράξεις μας πρέπει να στέλνουμε το μήνυμα αυτό στην κοινωνία για να γίνει πραγματικά καλύτερη”

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.