Νύχτα όπως παλιά

Τα μπουζούκια στις δεκαετίες του ’80 και ’90. Ο κόσμος διασκέδαζε σαν να μην υπήρχε αύριο. Το απόλυτο ξεσαλωμα. Ήταν η χρυσή νύχτα. Η νύχτα των γεμάτων μαγαζιών, όλων των μαγαζιών και όλων των ημερών. Δεν ήταν καθόλου απαραίτητο να έχουν στη μαρκίζα τους τραγουδιστές φίρμες, όπως γίνεται σήμερα. Μπορεί να ζαλιζόσουν, να πήγαινες στη δουλειά με πονοκέφαλο, αλλά δεν υπήρχε περίπτωση να μετανιώσεις επειδή ήσουν εκεί. Οι μετάνοιες ήρθαν πολλά χρόνια αργότερα, όταν το πάρτι τελείωσε. Ατέλειωτα πράγματα έχουν γραφεί για εκείνη την εποχή.

Ναι, αλλά έφυγε και σιγά μην ξαναγυρίσει. Ότ,τι προηγήθηκε, θα το θυμόμαστε με όρους νοσταλγίας, σαν κάτι ιστορικά μοναδικό που χάθηκε για πάντα, σαν κάτι που απέχει πολύ από την σημερινή πραγματικότητα. Μην περιμένεις, δεν θα ξαναγυρίσει!

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Εκτός και αν περάσεις μια βόλτα από το Metropolis. Κάθε Κυριακή απόγευμα μετά τις 7:00 μ.μ.

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "METROPoLIS "ΕΙΤΙΣ" 1980-1990 "Î ΧΡΥΣΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΩΝ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΩΝ" Î πραγματική μεταφορά στα "ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ του '80" Μια όμορφη ιδέα που ξεκίνησε πριν από πέντε χρόνια. Με πολύ δουλειά και σεβασμό στην κουλτούρα της εποχής. To μπουζούκι πήρε τον πρώτο ρόλο και θυμηθήκαμε είναι "ΛΑΙΚΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ" Οι μουσικοί, οι τραγουδιστές το προσωπικό, ταυτίστηκαν απόλυτα με αυτή τη δεκαετία, και TO "E Σ" έγινε η πιο σπουδαία λαϊκή διασκέδαση της πόλης. Φέτος από την ΚΥΡΙΑΚΗ 1/10 και κάθε Κυριακή απόγευμα, συνεχίζουμε "TO ΟΜΟΡΦΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΑΣ" ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ 7:00 μ.μ ΤΣΑΜΑΔΟΥ19 CHIVAS REGAL 2611.810.453 6993.60.63.60 6984.043.610 www.apolafste.ypefthina.eneap.gr Απολαύστε υπεύθυνα"

Με το δεξί έγινε το ποδαρικό του!

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.