Όταν σου λένε πως δεν μπορείς, απλά δείξε τους πως γίνεται

Αυτή είναι η κουβέντα του Τσίπα Μπλοκ. Η νυχτερινή διασκέδαση είναι ποίηση, ρε. Εμένα να ακούς και όχι τους τρελούς, και γω είμαι τρελός, αλλά με άποψη και κριτική σκέψη. Γι’ αυτό επιβάλλεται να έχεις υψηλά στάνταρ. Όσο πιο υπέροχη είναι, τόσο περισσότερο θα ανυπομονείς, η καρδιά σου θα χτυπάει δυνατά. Ας είναι λοιπόν, ανατρεπτική, επαναστατική, αντισυμβατική, τολμηρή, ευθαρσής, ερεθιστική, γοητευτική, τραβηχτική, θελκτική, όμορφη, ευχάριστη, υπερκινητική, όλα αυτά.

Όλοι αυτοί οι θετικοί χαρακτηρισμοί βρίσκουν ανταπόκριση σε Area Music Hall, μετά την χθεσινή του εμφάνιση. Μην πεις ότι απλά σου άρεσε. Όχι, κύριε. Δεν αποδέχομαι απλά σου άρεσε. Δέχομαι μόνο ότι έπαθες την πλάκα της ζωή σου, ότι έμεινες με το στόμα ανοιχτό. Το περίμενες πως θα είναι καλό, αλλά όχι τόσο πολύ καλό. Κι εγώ, πιθανότατα, λιγότερο καλό να το είχα στο μυλό μου. Είναι ένα νυχτερινό μαγαζί της Πάτρας, που πολύ έυκολα στέκεται και πρωταγωνιστεί κιόλας στην Αθήνα. Είναι τέτοιας κατηγορίας.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μιλάμε για ποίηση, έτσι; 

Πάμε να ρίξουμε μια ματιά στο τι έγινε χθες, κάνοντας κλικ ΕΔΩ, και ΕΔΩ και ΕΔΩ

Area Music Hall, η συνέχεια σήμερα Κυριακή από νωρίς!

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.