Ο Αργυρός είναι εδώ !

Πήρατε χαμπάρι τη δουλειά ή κοιμόσαστε όρθιοι. Βάλανε μπροστά τις μηχανές να οχυρωθούν, για όταν θα ξαναρχίσει το πρωτάθλημα, που θα γίνει μόνο με το εμβόλιο, όπως είπε ο Μητσοτάκης. Και πάλι, υπό προϋποθέσεις, που δεν είπε ο Μητσοτάκης. Αλλά… Τι, αλλά; Πριν δούμε μπάλα στο γήπεδο, η “μηχανή” πρέπει να παραμείνει ..λαδωμένη και σε τέλεια κατάσταση λειτουργίας. Δύσκολο πολύ. Επόμενο, Κορονοϊός είναι εδώ και μας έχει κάνει τη ζωή μας κόλαση. Αυτός αποφασίζει. Δεν υπάρχει άλλος. Πάνω απ΄ όλα ο αρχηγός είναι αυτός. Αυτός είναι το άλφα και το ωμέγα. Όχι η Κυβέρνηση, ο επιχειρηματίας, ο μάνατζερ, η δισκογραφική εταιρία, τα κάγκελα στο γήπεδο, το χορτάρι, τα μπετά, ο ίδιος ο τραγουδιστής. Όμως, η μηχανή πρέπει να είναι ζεστή και καυτή, έτοιμη να βάλει εμπρός, και όχι να ψάχνει καλώδια, την τελευταία στιγμή. Αυτή είναι η αλήθεια!

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός του Μπερτάκη. Θέλει να παραμένει «Κόκκινος Διάβολος», «ζωντανός», «γυμνασμένος», όχι τόσο στο σώμα, αλλά περισσότερο στην μουσική ψυχή του, μέχρι να φανεί φως ανάκαμψης στο τούνελ. Ισχύει και ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει νέο τραγούδι. Μάλιστα, ανυπομονεί να το μοιραστεί μαζί μας, το “Θα ‘μαι εδώ”.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Συν ότι θα βρεθεί στο “Ενώπιος- Ενωπίω”, με τον Νίκο Χατζηνικολάου, αύριο, Δευτέρα 7/12, στις 23:30 ΑΝΤ1! Που από θέμα πρεστίζ, τον πάει σε άλλο λέβελ.

Έτσι που λες. Πριν ακόμα αρχίσουν οι προπονήσεις, μετά το εμβόλιο, Αργυρός-, Μπερτάκης- κι είναι επόμενο αυτό- παίρνουν από τώρα το παιχνίδι επάνω τους.

Διαβάστε επίσης : Από τώρα οργανώνονται οι μπίζνες

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.