Ο Αντώνης Ρέμος επισκέφθηκε χθες το «Vegas Live Stage», στον Ταύρο- Στο κέντρο που πήγε ο Γονίδης και ανέβηκε κατηγορία – Σε συνδυασμό με τον Μελά, δείχνει να φέρνει πίσω τα λαικά μπουζούκια στην νύχτα! Ο Βαρδάλος, ο Φέρρης και ποιους άλλους είδαμε στου τραπέζι του

Αυτά που συμβαίνουν στο «Vegas Live Stage», στο νυχτερινό κέντρο στην Π. Ράλλη 29 στο Ταύρο. Εκεί που από την Παρασκευή 14/10 και κάθε Πέμπτη, Παρασκευή & Σάββατο, συνυπάρχουν οι πραγματικά τελευταίοι. Αυτοί οι μεγάλοι του αυθεντικού λαικού κόσμου. Τραγουδιασταράρες με τα όλα τους.

Μιλάμε για τον Σταμάτη Γονίδη και τον Ζαφείρη Μελά.. Δεν υστερούν σε τίποτα από τα «έργα» του παρελθόντος, που οι ίδιοι πρωταγωνίστησαν και άφησαν εποχή. Παρόμοιες καταστάσεις. Χαμός για μια θέση. Και όλοι εκεί. Ο Αντώνης Ρέμος, ο μεγάλος, και σαν φωνή, και σαν γνωριμίες, μετρημένοι άλλοι σαν κι αυτόν. Έχει συμπεριφορά απέναντι στους συνάδελφους του, εντελώς ακομπλεξάριστη. Μέσα στα όρια της καθημερινότητας του απλού, του κανονικού ανθρώπου. Αυτή είναι η αλήθεια.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τώρα πρόσφατα, τον είδαμε να διασκεδάζει με τον Νικηφόρο στη Θεσσαλονίκη. Δεν άφησε να του ξεφύγει ούτε ο Σταμάτης Γονίδης και ο Ζαφείρης Μελάς. Χθες τους επισκέφθηκε στο «Vegas Live Stage». Και όχι δεν έτυχε. Ίσως να μην έβρισκε άλλη ευκαιρία, πλησιάζει η πρεμιέρα του στο Nox, με την Καίτη Γαρμπή.

Οι άλλοι όσοι πήγαν μαζί του, είδαμε στο τραπέζι του.. Έχουμε και λέμε. Χρήστος Βαρδάλος, Θοδωρής Φέρρης, Χρήστος Σαντικάι, Ανδρέας Τσαμπούκος .

Δείτε πλάνα, αποκλειστικά, πατώντας ΕΔΩ, ΕΔΩ, ΕΔΩ

Στη φώτο, ο Χριστόφορος Τσιαμτσίκας, μετρ με μεγάλη εμπειρία, χρόνια δίπλα στον Βασίλη Καρρά και με δικά του μαγαζιά. Όμως τώρα είναι στην ομάδα του Vegas και στο πρόσωπο του, βλέπεις την ικανοποίηση

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Διαβάστε επίσης : Εντυπωσιακή η υποδοχή της νυχτερινής πρωτοβουλίας : “To «Vegas» για να διορθώσει τα πράγματα”

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.