Καλά πήγε αυτό

Ο τραγουδιστής ο μεγάλος δεν γίνεται μόνο με τις ουρές από κόσμο. Σύμφωνα με τα κιτάπια της Ιστορίας, στο παιχνίδι μπαίνουν κι άλλοι παράγοντες, φανεροί και παρασκηνιακοί.

Πες το μ’ ένα παράδειγμα. Όταν σε επισκέπτεται ο Αντώνης Ρέμος, ο μεγάλος, όχι απλά ο κάθε καλός τραγουδιστής. Προκειμένου να επιβεβαιώσει ή να μη επιβεβαιώσει, αυτά τα πολλά που ακούγονται στην πιάτσα για σένα. Ένα μόνο πράγμα μπορεί να σημαίνει αυτό. Πως κάτι κάνεις καλά, πως στα παιχνίδια σου, έχεις ξεχάσει την ήττα. Και πας για ακόμη περισσότερα.. Αν έπαιζες της Κουτρουλού Μαγούλας, αυτά με την επίσκεψη Ρέμου, δεν θα τα είχες. Ε, όχι από που κι ως που. Μην ξεχάσουμε κι αυτά που ξέρουμε.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Συμπέρασμα. Το εντυπωσιακό ξεκίνημα του Νικηφόρου στο The Stage Club στη Θεσσαλονίκη, είναι συνέχεια των ματς των προηγούμενων στο Voodoo στην Αθήνα. Είναι η ίδια παρτίδα. Ίδιος αγώνας. Έτσι σύμφωνοι, έτσι. Όχι κάτι άλλο. Οπότε; Δεν πέφτεις από το Έβερεστ, που ο Ρέμος, πήγε τον είδε, το βράδυ του Σαββάτου.

Το Τσίπας Μπλοκ δίνει αυτά τα πλάνα :

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.