Άντρας σωστός!

H Ιωάννα Τούνη είναι έγκυος. Να ξέρουμε τι λέμε. Δηλαδή; Όταν λέμε έγκυος, εννοούμε ότι ο πατέρας του πρώτου της παιδιού, θα είναι το μοντέλο-παρουσιαστής-επιχειρηματίας και συμπαθητικό ατομάκι, Δημήτρης Αλεξάνδρου. Στο φινάλε, με αυτόν έχει σχέση. Ποιος θα ήταν ; Μην ακούω τις αηδίες των άθεων και των κουτσομπόληδων, με το παραμύθι τους, ότι ο Αλεξάνδρου έχει εξαφανιστεί, μετά την είδηση εγκυμοσύνης της Ιωάννας Τούνη. Μόνος του, στο δικό του πλανήτη, το έζησε όπως εκείνος γούσταρε. Και όσα ένιωσε, δεν το μοιράστηκε στο instagram. Άμα ήθελε διαφορετικά, να το πλάσει, να την πουλήσει αυτή την ιστορία, άνετα μπορούσε. Ιnfluencer είναι. Με παίκτη της show bizz έχεις να κάνεις.

Δεν είναι απλά ότι για πρώτη φορά, θα γίνει μπαμπάς. Είναι και συγκινημένος και κατενθουσιασμένος. Και άντρας παραδοσιακός και των παραδόσεων είναι. Να μείνουμε σε αυτό. Που σημαίνει πως ετοιμάζει να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.