“Αέρας” ενημερωτικής “δύναμης” με πρόσωπα που κάνουν την “διαφορά” σε OPEN και ACTION 24! Ο Σεραφείμ Κωσταντινίδης αναλαμβάνει τα ηνία του νέου τηλεοπτικού αποκτήματος των εφοπλιστών Μπάκου και Καϋμενάκη και ο Πατρινός Γιώργος Σιαδήμας, που έχει “σημαντικές άκρες” στο Μέγαρο Μαξίμου, το πρωινό Σαββατοκύριακο στο κανάλι του Σαββίδη

Ο Σεπτέμβρης έρχεται και λόγο έντονης προεκλογικής περιόδου γεμάτος με ενημέρωση από τα κανάλια. Άλλοι δημοσιογράφοι πάνε και άλλοι έρχονται. Θα μείνουμε σε 2 πρόσωπα που είναι γνωστά στην πιάτσα και έχουν αφήσει θετικό αποτύπωμα με την παρουσία τους.  

Ένας από αυτούς είναι ο ικανότατος δημοσιογράφος Γιώργος Σιαδήμας, ο οποίος ξεκίνησε την επαγγελματική του διαδρομή το 2004 στο Αlter, ενώ τα τελευταία 18 χρόνια έχει εργαστεί σε εφημερίδες, περιοδικά και ραδιοφωνικούς σταθμούς, και φυσικά στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra Channel όπου έκανε την “διαφορά”. Σύμφωνα με πληροφορίες, το όνομα του Γιώργου Σιαδήμα έχει “κλειδώσει” για το πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του Σαββατοκύριακου στο Open, το οποίο, μαζί προφανώς με μια γυναίκα δημοσιογράφο θα δώσει ενημερωτική δύναμη σε αυτό που λείπει από το Σαββατοκύριακο.

Ο Σιαδήμας είναι ένας ικανότατος δημοσιογράφος, χαμηλών τόνων και παρά το γεγονός ότι έχει “σημαντικές άκρες” στο Μέγαρο Μαξίμου απολαμβάνει την εμπιστοσύνη όλων των κομμάτων για την αντικειμενικότητα του.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ξεχωριστό ρόλο θα παίξει στο Action 24 ο έμπειρος και ευγενής συνάδελφος Σεραφείμ Κωσταντινίδης που θα αποτελεί το μάτι και το αυτί των εφοπλιστών που αγόρασαν πρόσφατα τον σταθμό. Χωρίς να παρεμβαίνει στην καθημερινή ειδησεογραφία που θα χαράζεται και θα αξιολογείται από τα στελέχη της διεύθυνσης ειδήσεων ο Κωσταντινίδης θα βάζει την δική του πινελιά που θα αποτελεί και την θέληση των ιδιοκτητών του σταθμού. O ίδιος θα έχει και αυξημένες αρμοδιότητες στην διαχείρηση της επικοινωνίας στο νέο κατασκευαστικό απόκτημα των νέων ιδιοκτητών της Intrakat.

πηγή

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.