Ο Αλευράς είναι πανέξυπνος

Τον πόλεμο, στον Γιώργο Γιαννιά, σε νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης, χθες σε ώρα πάράωη, δεν τον έκανε ο πελάτης Αντρέας Αλευράς Όχι, βέβαια. Μην τρελαθούμε εντελώς. Δεν λειτούργησε με αυτή τη ταμπέλα, στον πόλεμο, δεν είναι ένας παρανοϊκός. Όση τρέλα κι αν τον είχε βαρέσει, όσο καψούρης κι αν είναι με τα μπουζούκια γενικά και τον Γιαννιά ειδικά, που είναι, όπως και χαρισματικός είναι, δεν θα δεχτούμε μια τέτοια επεξήγηση, δεν θα την δεχτούμε.

Αυτό που θα δεχτούμε, οριστικά και τελεσίδικα, θα το πει το Τσίπας Μπλοκ. Ότι ο Αλευράς, όπως και οι θοδωρής Τσεμπελης – Γιάννης Μπαλούκος, οι συνέταιροι του, στο νυχτερινό κέντρο Ω, που εκεί τον φετινό χειμώνα, είναι ο Γιαννιάς με τον Γιώργο Παπαδόπουλο…Επειδή, λοιπόν, δεν είναι της πλάκας ιστορία.. Φανερό ότι τον ακολούθησαν στη Θεσσαλονίκη, με μια σκοπιμότητα από πλευράς τους. Για να περάσουν το μήνυμα στη πιάτσα, ότι είναι δίπλα στον καλλιτέχνη τους, ότι με όλες τους τις δυνάμεις, τον στηρίζουν, ότι δεν έχει εγκαταλειφθεί στη μοίρα του. Όπως άλλοι καλλιτέχνες, από άλλους επιχειρηματίες. Για αυτό και όλο μικραίνουν οι θεαματικότητες τους..

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Διαβάστε επίσης : Αλλάζει τις συμμαχίες του ο Άγγελος Γιαννακόπουλος

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.