Παραδοχή Αϊδινιώτη : “Με τον Μεγάλο Παπαγεωργίου!!!…»

Γιάννης Αϊδινιώτης - Θανάσης Παπαγεωργίου

«Με τον Παπαγεωργίου». Η κουβέντα δεν βγήκε από κάποιον άγνωστο του πεζοδρομίου. Από έναν τέτοιον δεν θα άξιζε καν να αναφερθεί. Ο ίδιος, ξεκάθαρος πάντα, πρόσθεσε: «Τον μεγάλο».

Μορφή ο παλαίμαχος πρωταθλητής της πυγμαχίας, πρώην προπονητής του «πράσινου» τμήματος και νυν αντιδήμαρχος στο Μαρκόπουλο, Γιάννης Αϊδινιώτης. Με ζωή κινηματογραφική, πηγή ικανή για σενάρια ταινιών και τηλεοπτικών σειρών. Πάντα, όμως, πιστός στις αρχές του, ο αποκαλούμενος ως “Δάσκαλος, ο μέγας ποιητής του μποξ, με όνομα του θα μνημονεύεται στα χρόνια που θα ακολουθήσουν.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Θρύλος ο Αϊδινιώτης. “Με τον Μεγαλο Παπαγεωργιου!!! …» παραδέχεται.

Αν, λοιπόν, τα λάβει υπ’ όψιν του κανείς αυτά, μάλλον είναι απίθανο να το έλεγε για πολλούς άλλους αυτό. Λέμε για τον απόλυτα αυτοδημιούργητο ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου Fever, τον Θανάση Παπαγεωργίου, ο οποίος ανήκει στη φουρνιά των λύκων της νύχτας, και γνωρίζεται καλά και από τα παλιά με τον Αϊδινιώτη.

Διαβάστε επίσης : Μένει να το αποφασίσει…

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.