Ο Άγγελος Γιαννακόπουλος πιστός με το Galea

Άγγελος Γιαννακόπουλος- Γιώργος Βελισσάρης

Ανάμεσα στους πάρα πολλούς, που παρακολούθησαν από κοντά, την προ-χθεσινή μεγάλη νίκη του Πάνου Καλίδη στο Galea, ήταν και ο Άγγελος Γιαννακόπουλος. Αυτή δεν είναι απλά μια είδηση, είναι κάτι πολύ περισσότερο για όποιον στέκεται στα γεγονότα και αντιλαμβάνεται την αληθινή τους διάσταση. Δεν περνάει στο ντούκου, προκαλεί το ενδιαφέρον, τραβάει τα βλέμματα, πυροδοτεί τις συζητήσεις και οι λόγοι είναι πολλοί.

Πρώτον και κύριον : Δεν είναι ακόμη ένας πελάτης-επιχειρηματίας. Θεωρείται σήμερα ένας από τους πιο σοβαρούς και δυνατούς παίχτες και μάλιστα πολλών γηπέδων, που ευτυχώς που υπάρχει και σε αυτές τις δύσκολες μέρες, στη σέντρα της δίνης του κακού και δίνει δουλειά σε χιλιάδες οικογένειες.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Δεύτερον: Έξω, σε εμφανίσεις δημόσιες, θα τον δεις σπάνια. Οπότε, προκύπτει το ερώτημα. Πως γίνεται, στο Galea, να τον βλέπεις και πάλι, για δεύτερη συνεχή φορά ; Αλλά είναι αναμενόμενο (!). Κι όμως, με τον ιδιοκτήτη του, τον Γιώργο Πάτση, είναι πολύ καλοί φίλοι.

Και τρίτον και τελευταίον: Στη παρέα του Άγγελου Γιαννακόπουλου, το αηδόνι του δημοτικού τραγουδιού, Γιώργος Βελισσάρης. Πήρε το μικρόφωνο, τραγούδησε και έγινε χαμός.

Δείτε πλάνα αποκλειστικά από το tsipasblog.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.