Ο Αδαμαντίδης επιστρέφει εκεί που το λέει η καρδιά του

Θέμης Αδαμαντίδης, Δημήτρης Μουστάκας

Υπάρχει και ο καλλιτέχνης Θέμης Αδαμαντίδης. Ο τελευταίος μεγάλος αντι-σταρ του πενταγράμμου. Αυτός που για 40 χρόνια, ζει μέσα στα φώτα των πάλκων, αλλά όταν εκείνα σβήνουν, προτιμά να μένει στη σκιά. Όχι από αδυναμία, αλλά από επιλογή. Αυτός που νεαρός που πήγαινε Εθνικό Ωδείο και παράλληλα δούλευε, το παιδί που το βράδυ τραγουδούσε και το πρωί πήγαινε σχολείο, έβγαλε τον πρώτο του δίσκο. Έγινε χρυσός, του χάρισε μια θέση στη μαρκίζα του «Διογένης» και τον έβαλε σε κάθε ελληνικό σπίτι. Αυτός που μετέπειτα μεγάλωσε και μέχρι και ο αξεπέραστος Στέλιος Καζαντζίδης, τον παραδέχτηκε. Αυτό που συνεχίζει στο δρόμο που προστάζει η καρδιά του. Είναι η αποθέωση όταν ο Θεός σε φέρνει στη γη για αποστολή συγκεκριμένη.. Μιλάμε πραγματικά, όχι σεναριακά. Μια φορά να τον ακούσεις, δεν θα θες να ακούς κανέναν άλλον.

Ο καλλιτέχνης Θέμης Αδαμαντίδης, επιστρέφει στο αγαπημένο του Ten Ten, με άλλα λόγια, στον κολλητό του τον Δημήτρη Μουστάκα. Για μία και μοναδική εμφάνιση, το Σάββατο 1 Ιουλίου.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο

Όχι δεν θα είναι μόνος του. Γιώργος Δασκουλίδης, Σάσα Μπάστα στην ίδια ομάδα. Σίγουρα, μια πολύ δυνατή ομάδα.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "TELGTEN TON TEI EN TE EN ΣΑΣΑ ΜΠΑΣΤΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 01 ΙΟΥΛΙΟΥ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗ nΑΡΕa ΜΑΣ ΤΗΝ ΣΑΣΑ ΜΠΑΣΤΑ ΓΙΑ NA ΜΑΣ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΤΑ ΥΨΗ ΣΤΟ TEN TEN LIVE TAGE"
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.