Νύχτα μόνο στο… μαύρο!

Θοδωρής Φέρρης- Χρήστος Βαρδάλος

Στην νύχτα, σήμερα, δεν υπάρχει τίποτα. Τι σημαίνει αυτό; Ότι, βέβαια, δεν υπάρχουν επιχειρηματίες, νυχτερινά κέντρα, τραγουδιστές, νέα τραγούδια, δισκογραφικές εταιρίες, μετρ, pr-ιστες. Υπάρχει μόνο ο κορονοϊός και ο επιστάτης του, η κυβέρνηση. Αυτό το ξέρουν και τα μπετά της εξέδρας. Σημαίνει ότι οοοοόλες οι ομάδες της νύχτας υπάρχουν, αλλά δεν υπάρχουν στην ουσία. Σημαίνει ότι και η καλύτερη ομάδα, χάνει όλα τα παιχνίδια και θα χάσει και τα επόμενα, μάλιστα με κατεβασμένα τα χέρα, γιατί δεν μπορεί να μπει στο γήπεδο, να παίξει μπάλα, να σκοράρει. Σημαίνει ότι με όλους τρέχει το ίδιο, χάνουν όλες οι ομάδες. Και αμφιβάλω για κάποιους, όταν και αν ζυγιστούν, και πάλι, κάποτε, στα κιλά τους, θα ξαναβρεθούν στα ίσα τους.

Είχε εμφανιστεί, έστω και ένα κρούσμα, όταν άνοιξαν, μετά την πρώτη καραντίνα, κάποια λίγα μπουζουξίδικα στην Αθήνα; Σε καμιά περίπτωση. Δικαιούνταν κάτι περισσότερο από την κυβέρνηση; Ναι, δικαιούνταν, όταν μιλάμε για ομάδα, με ειδικό βάρος φανέλας, μεγαλύτερο από όλα τα άλλες ομάδες στην πλανηταρχία της νύχτας. Τα μπουζούκια. Αυτά εννοώ.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Διαβάστε ακόμα: Το 2ο lockdown, θα φέρει το τέλος και τον θάνατο

Καλά κι άγια όλα αυτά, τα νυχτερινά που λέμε. Άλλο νύχτα, όμως, άλλο το πώς βλέπει το παιχνίδι ο οπαδός, φίλος και αντίπαλος. Και πως το βλέπουν οι παίκτες από μέσα. Το βλέπουν με τα δικά του μάτια. Τα Μελαγχολικά. Μαύρα τα βλέπουν.

Παράδειγμα; Ο γίγαντας Χρήστος Βαρδάλος. Ο επί χρόνια κολλητός του Βέρτη και του Ρέμου, πρώην στενότατος συνεργάτης του Κώστα Μπερτάκη και τώρα, μαζί με τον Μανώλη Μούτσο, φυσικά και τον “ρέκορντμαν” Dimi-Fidi, “αρχιμαέστρος” στον Θοδωρή Φέρρη. Ανέβασε στο Instrgam του, σε μορφή story, μια φώτο που ήταν…ολόμαυρη, και αυτό έχει την εξήγηση του. Λογικά!

Ρεαλιστής ο Βαρδάλος. Ακόμα κι αν ο Φέρρης παίζει καλά, έχει πάρει την ανηφόρα, βρίσκεται πια μόνιμα στην μεγάλη περιοχή, αλλά, αλλά, αλλά. Βλέπει ότι κορονοϊός και κυβέρνηση, δεν του δίνουν το γήπεδο Romeo, για να πάρει ξανά την νίκη. Κρίμα, δυστυχώς.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.