Είναι άχρηστος… Είναι της πλάκας!

Είναι, λένε, τραγουδιστής – κεφάλι. Είναι από το πάνω ράφι. Είναι φορτωμένος και με καβάντζα στην άκρη. Είναι και ανεξάρτητος, δηλαδή δεν εξαρτάται από κάποιον επιχειρηματία. Σύμφωνοι. Είναι πράγματι αυτό που λένε ότι είναι. Χέστηκα, αλλά χέστηκε και ο ίδιος! Όπως το λέω. Γιατί; Επειδή ναι μεν πράγματι πιθανόν να είναι αυτό που λένε ότι είναι, αλλά σήμερα νιώθει ότι άχρηστος. Ανίκανος. Aνώφελος, ασήμαντος του κερατά.

Δεν κατάλαβα. Εκτός τόπου και χρόνου είναι αυτός που δεν λέει ”Χέστηκα”, επειδή σήμερα κάποιος, οποιαδήποτε κι αν είναι αυτός, δεν μπορεί να πει ότι ανήκει σε μια άλφα παράταξη. Ότι κουβαλάει μια άλφα ταμπέλα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τι λέει μόνο; ‘Ότι είμαι άχρηστος, ότι δεν μπορώ να κάνω παιχνίδι. Ποιος του το λέει αυτό; Ο πλανητάρχης κορονοϊός του το λέει.

Αφήνω τη θεωρία και πιάνω συγκεκριμένο παράδειγμα. Πάρα πολύ γνωστό τραγουδιστή. Στους 5 πρώτους μεγάλους. Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι έχει βαρεθεί όλη μέρα να κάθεται. Δεν την παλεύει άλλο. Το λες ή δεν το λες; Το λες. Χέστηκε που είναι με το όνομα το βαρύ και με τα φράγκα στην άκρη. Δεν του φτάνει αυτό. Θέλει να ξανά τραγουδήσει με όλα τα απαραίτητά μέτρα και δεν μπορεί. Δεν μπορεί. Γιατί θα θεωρηθεί παράνομος και επικίνδυνος.

Ο κύριος νιώθει, ώρες ώρες, τόσο άχρηστος, νιώθει τόσο χάλια, βλέπει ότι το έργο “Κορονοϊός-Νύχτα” πάει από γκέλα στη γκέλα, που βάζει και τα κλάματα. Το εξομολογήθηκε στο Tsipas Blog.

Διαβάστε επίσης : Νύχτα μόνο στο… μαύρο!

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.