Νύχτα, με εντυπωσιακό ριμπάουντ, έρχεται το καλοκαίρι !

    Κατ’ αρχήν είναι o Κοροναϊός. Πρώτα αυτός και μετά οι δυο ομάδες. Η Εστίαση και η Νύχτα. Και μετά το άνοιγμα. Και μετά τα μέτρα. Και μετά το ωράριο λειτουργίας. Και μετά αν θα μπουν όλοι στο παιχνίδι. Και μετά αν θα είναι συναρπαστικό και χορτάτο, με πολλά γκολ στη σούμα. Πρώτα, λοιπόν, αυτόν, μόνο αυτόν σημειώνουμε, τον Κοροναϊό. Και μετά προχωρούμε προς την ανάλυση του δευτέρου ημιχρόνου.

    Το οποίο, μάλλον, θα είναι διαφορετικό για την εστίαση και την νύχτα. Αλλά πιο πολύ για την νύχτα και ακόμη πιο πολύ για την Μύκονο. Γιατί μάλλον, θα επιτρέπονται μόνο οι εμβολιασμένοι. Σε προσωπικό και πελάτες. Και μετά, μάλλον, θα δουλεύουν κανονικά. Αν δεν αλλάξει κάτι, με το εμβόλιο και δεν υπάρξει κάποια σοβαρή μετάλλαξή ως προς τον ιό. Γιατί αν δεν αλλάξει, πάμε ολοταχώς για την ανοσία της αγέλης. Απόδειξη ότι εδώ και 2 μήνες, έχουμε μεγάλο τον αριθμό των κρουσμάτων, αλλά ο αριθμός των διασηλωμένων και των νεκρών δεν μεγαλώνει. Και αν μεγαλώνει, μεγαλώνει πολύ αργά.

    …διά χειρός Hλία Τσίπα

    Επίσης, μάλλον, το διαφορετικό δεύτερο ημίχρονο, θα τρέξει σε 3 με 4 μήνες από τώρα, που μάλλον τότε, θα έχει εμβολιαστεί το 50 με 60 τοις εκατό του πληθυσμού της χώρας και μάλλον όλες οι ευπαθείς ομάδες. Μετά από αυτό, μάλλον θα υπάρξει αποσυμπίεση πλήρως της οικονομίας. Πλήρως, γιατί αν και αρχικά (καλοκαίρι) θα είναι με μέτρα, αλλά πρακτικά η κυβέρνησή μάλλον θα κάνει τα στραβά μάτια και άρα, μάλλον θα είναι χωρίς μέτρα.

    Ανακεφαλαιώνω. Τελειώνει το εργάκι με εντυπωσιακό ριμπάουντ. Θα πέσουν πολλά λεφτά στα μαγαζιά. Από αυτά που έχουν θαμμένα. Αλλά μετά από 8 μήνες, δηλαδή στον ερχομό του χειμώνα, θα τελειώσουν και θα μείνουν μόνο τα ελιτίστικα μαγαζιά.

    Από τώρα οργανώνονται οι παρτίδες, για να παιχτούν το καλοκαίρι, και άσε να κοιμούνται κάποιοι.

    Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
    Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.