Καλοκαίρι μόνο ανοιχτά μαγαζιά- Μπουζούκια από Σεπτέμβρη

Νύχτα, με εντυπωσιακό ριμπάουντ, έρχεται το καλοκαίρι !, λέει, στο τελευταίο του κείμενο το Τσίπας Μπλοκ και “έπεσε” ο Server. Ζητούμε συγγνώμη για το πρόβλημα αυτό. Αλλά γιατί έπεσε ο server ; Από τους πάρα πολλούς αναγνώστες, που δεν καθυστέρησαν καθόλου, αλλά αμέσως, μας χτύπησαν την πόρτα. Απόδειξη, ακόμη μία, ότι μας διαβάζουν- ιδίως από τον πλανήτη της νύχτας- σαν τρελοί. Επιδρούμε πάνω στην ψυχολογία τους, όπως επιδρούσε η άσπρη σκόνη στον «Σημαδεμένο» Aλ Πατσίνο του 1983.

Με την ευκαιρία, κάτι ακόμα. Εκείνη τη στιγμή, δέχτηκα μήνυμα, από έναν μεγάλο, επιχειρηματία της εστίασης και της νύχτας, που έχει κάποιο πλεονέκτημα από τους άλλους. Λόγω ότι μιλάει και δεν διστάζει να κάνει καλαμπούρι από τον πιο φτωχό, μέχρι τον μεγαλύτερο ‘Έλληνα μεγιστάνα σήμερα. Που και με τις δύο κατηγορίες έχει πολύ νταραβέρι. Οπότε, έχει ανοιχτές “κεραίες” και λαμβάνει ενημερωτικά δελτία όλων των υπηρεσιών πληροφοριών. Και μπορείς να τον πεις, άνετα αυτό, ότι είναι τύπος που ξέρει καλά και ξέρει πολλά.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τι μου είπε. Δεν θα έχει μπουζούκια ανοιχτά το καλοκαίρι. Αυτά από Σεπτέμβρη. Μόνο ανοιχτά μαγαζιά, θα έχει όταν ο καιρός ανοίξει για τα καλά.

Για να δούμε τι θα γίνει, αλλά αν γίνει αυτό, θα συνεχίζει το θερμόμετρο να βρίσκεται πολύ κάτω από το μηδέν. Τι κι αν θα έχουμε ζέστες και καλοκαίρι. Προβλέπει η μετεωρολογική του Tsipas Blog.

Σιγά, μωρέ. Και γι’ αυτό να πούμε ότι τελείωσε το καλοκαίρι; Η Ελλάδα είναι ένα καλοκαίρι όλο το χρόνο, άντε να αφήσω έξω δύο μηνιάτικα πράμα.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.