Neonyx Cruises: Η νέα εταιρεία κρουαζιέρας του Μάριου Ηλιόπουλου

Στην διεθνή έκθεση Travel Expo Cyprus 2024, που θα γίνει στη Λευκωσία από την Παρασκευή 19 Απριλίου έως την Κυριακή 21 Απριλίου, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες θα εμφανιστεί για πρώτη φορά η εταιρεία κρουαζιέρας που δημιούργησε ο εφοπλιστής και πανίσχυρος ακτοπλόος της Seajets, Μάριος Ηλιόπουλος.

Το όνομα της εταιρείας θα είναι Neonyx Cruises και θα αρχίσει μέσα στις επόμενες εβδομάδες κρουαζιέρες από τον Πειραιά για Μύκονο, Σαντορίνη, Τσεσμέ της Τουρκίας, με το κρουαζιερόπλοιο, που ταξίδευε με το όνομα Costa Magica.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Το προσωρινό όνομα του πλοίου είναι Mykonos Magic, ενδέχεται όμως να αλλάξει το όνομα σε Goddess of night.

Το κρουαζιερόπλοιο ναυπηγήθηκε το 2004, διαθέτει 1.359 καμπίνες που μπορούν να φιλοξενούν 4.000 επιβάτες. Το πλοίο προβλέπει σε πλήρη ανάπτυξη να απασχολούνται 1.068 ναυτικοί και πληρώματα.

Έχει υποστεί σε εκτεταμένες επισκευές και τώρα είναι έτοιμο για τις κρουαζιέρες.

Το μήκος του πλοίου είναι 272 μέτρα, το πλάτος του είναι 35 μέτρα και αναπτύσσει ταχύτητα 20 ναυτικών μιλίων.

Neonyx Cruises
Neonyx Cruises

Σύμφωνα με πληροφορίες στο κρουαζιερόπλοιο θα έχει πλούσιο μουσικοχορευτικό πρόγραμμα, υψηλή γαστρονομία, καζίνο, νεροτσουλήθρα, πισίνες, γκολφ, ομαδικά παιχνίδια, αθλητικά τουρνουά, δεξιότητες και εκδρομές.

Ο Μάριος Ηλιόπουλος αγόρασε και διαθέτει επίσης και τα κρουαζιερόπλοια: Veendam (τώρα Aegean Majesty), το P&O Oceana (τώρα Queen of Oceans) και το Majesty of the Seas (τώρα Majesty of Oceans).

Το Mononews, αποκαλύπτει την ιστοσελίδα της εταιρείας: https://neonyxcruises.com/

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.