Νέα “Ιερά Οδός”, για τον “Μέσι” της νύχτας

Αντώνης Ρέμος

Ο ακριβότερος τραγουδιστής στoν ελλαδικό χώρο σήμερα είναι ο “βασιλιάς” Αντώνης Ρέμος. Ποιος το λέει αυτό; Όχι κάποια ειδική επιτροπή αξιολόγησης, σε εγχώριο ή ξενο πανεπιστήμιο. Εγώ το λέω. Και επιμένω πως ο μεγαλύτερος Έλληνας τραγουδιστής της εποχής μας, είναι αυτός. Κι αδιαφορώ αν η οποιαδήποτε άλλη έγκυρη αξιολόγηση τον τοποθετεί πιο κάτω.

Μία κουβέντα και απότομη. Δεν είναι απαραίτητη η αγοραία αξία, η εμπορική αξία ενός τραγουδιστή να έχει σχέση με την καλλιτεχνική του αξία. Το πιθανότερο, λέω εγώ, κανείς άλλος να μην τον φτάσει ποτέ σε αξία, να μην γίνει ποτέ Ρέμος. Έστω κι αν μελλοντικά κάποιος άλλος ντόπιος τραγουδιστικής πετύχει περισσότερα απ’ όσα στην ηλικία του ο Ρέμος.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ενήμερος για τα παραπάνω, σαφέστατα και ήταν ο Ηλίας Μαρασούλης, πριν ρίξει την “βόμβα”, ότι ο Ρέμος είναι δικός του. To έγραψε πρώτο και επιβεβαιώθηκε από τον γαμπρό του Μαρασούλη το Tsipasblog.

Ο Μαρασούλης, λοιπόν, επειδή ξέρει πολύ καλά πως έχει τον Μέσι της ελληνικής νύχτας, πρέπει να του παράσχει και το κατάλληλο..γήπεδο. Για το σκοπό αυτό, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μου, θα προβεί σε ριζικές αλλαγές ανακαίνισης στην “Ιερά Οδό”, μεγαλώνοντας μάλιστα κατά πολύ την χωρητικότητα του. Όλα αυτά, βέβαια, υπό την έγκριση και την έκδοση θετικής γνώμης του Αντώνη Ρέμου.

Λογικό, πολύ λογικό. Ο Μέσι της ελλαδικής νύχτας είναι !

Διαβάστε επίσης : Μετά τον Ρέμο…και νέο «χτύπημα» για τον Μαρασούλη!

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.