Στο μυαλό του Κιάμου : Με αυτή την τραγουδίστρια θέλει να συνεργαστεί- Ακούει ο Βουτυράκος;

Πάνος Κιάμος -Γιάννης Βουτυράκος

Το καλοκαίρι, που επιχειρήθηκε, όχι από έναν, αλλά δύο επιχειρηματίες, να συνεργαστεί η Πάολα με τον Πάνο Κιάμο, το TsipasBlog επιτυχώς πρόβλεψε πως το μεγάλο deal δεν θα ολοκληρωνόταν. Μπαίνοντας στο μυαλό του Κιάμου, είχα τονίσει πως, ναι μεν σέβεται και εκτιμά απεριόριστα την πολύ αξιόλογη επαγγελματική πορεία της συνάδελφου του, ωστόσο δεν μπορούσε να δεχτεί πως το όνομα του στην μαρκίζα θα ήταν δεύτερο.

Εντέλει απέσπασε το “οκ” του ο Θανάσης Παπαγεωργίου, του Fever, και μαζί με τον Γιώργο Μαζωνάκη αποτελούν σημείο αναφορά φέτος στον χάρτη της αθηναικής νύχτας.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Σήμερα, που ξαναεπιχειρήσα να “σκανάρω” τον τρόπο σκέψης του Κιάμου, βλέπω το όνομα της τραγουδίστριας, που θα ήθελε να μοιραστεί την ίδια πίστα. Είναι η Λένα Ζευγαρά.

Λέτε η σκέψη του αυτή, να εισακουστεί από τον Γιάννη Βουτυράκο και να “σκάσει” η ..βόμβα; Ποτέ δεν ξέρεις, μπορεί.

Αυτό που με σιγουριά ξέρω είναι πως του έχει ανοίξει την όρεξη η φετινή τρελή επιτυχία της Ζευγαρά στο Tokyo Theater. Και, πλέον, σκέφτεται σοβαρά να επεκταθεί και άλλο, ανοίγοντάς τον επόμενο χειμώνα και νέο νυχτερινό κέντρο. Έχει αποφασίσει, επιπλέον, να ανακαινίσει θεαματικά και να μεγαλώσει την χωρητικότητα του Tokyo.

Διαβάστε επίσης : Νέο νυχτερινό κέντρο για την Λένα Ζευγαρά ;

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.