Νέα διακοπή στην δίκη Φουρθιώτη για τις 3 Μάϊου! Η εισαγγελέας της έδρας ζήτησε να έρθει στο δικαστήριο ο π. μάνατζερ της Τζούλιας για να απολογηθεί αυτοπροσώπως- Η νέα εγχείρηση που θα κάνει και η κλοπή των 200.000 ευρώ

Σταμάτησε πριν αρχίσει η προγραμματισμένη για σήμερα Παρασκευή 1/4 δίκη, με κατηγορούμενο τον Μένιο Φουρθιώτη, για την διακεκριμένη κλοπή σε βάρος της Τζούλιας Αλεξανδράτου, στο Δ’ Μονομελές κακουργημάτων.

Ο Μένιος Φουρθιώτης, ως κατηγορούμενος, ήταν απών αλλά εκπροσωπήθηκε από 3 ποινικολόγους, μεταξύ των οποίων ο Θέμης Σοφός και ο Δημήτρης Ράπτης. Παρούσα ήταν και η Τζούλια Αλεξανδράτου, με 2 δικηγόρους. Αμέσως μετά την έναρξη της δίκης η εισαγγελέας της έδρας ζήτησε από το δικαστήριο να είναι παρόν ο κατηγορούμενος, αφού απουσίαζε και σήμερα, προκειμένου να απολογηθεί αυτοπρόσωπος και να σχηματίσει το δικαστήριο ιδίαν αντίληψη. Όπως ισχυρίστηκαν οι συνήγοροι του ο Φουρθιώτης έκανε νέα εγχείρηση στο ισχίο και για αυτόν τον λόγο δεν μπορούσε να είναι παρόν.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Η νέα δικάσιμος ορίστηκε για τις 3 Μάϊου.  

edolio5

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.