Επιτέλους έλεος! Απόστρατα ραμολιμέντα, “ξεχασμένοι από τον θεό,” ντεντέκτιβ της Ομονοίας και αγράμματοι μυθομανείς κάνουν καριέρες και πουλάνε μούρη με το πιο ειδεχθές έγκλημα που έχει γίνει στην Ελλάδα! Ο νέος δικηγόρος, η έρευνα στο σπίτι της Πάτρας και ο σύζυγος που θα ζητήσει την τιμωρία… της συζύγου του

Για μια ακόμα φορά τα Ελληνικά ΜΜΕ δείχνουν το πραγματικό τους πρόσωπο. Είναι προφανές και πέρα πάσης κουβέντας ότι το έγκλημα για το οποίο κατηγορείται η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει παγώσει το αίμα και το μυαλό κάθε λογικού ανθρώπου. Από αυτό το σημείο όμως μέχρι του να εμφανίζεται σε εκπομπές της κατινιάς αλλά και σε υποτιθέμενα σοβαρά δελτία ειδήσεων κάθε “πουθενάς” για να πει ότι υπάρχει, χωρίς να ξέρει ούτε που πέφτουν τα δικαστήρια, είναι κατάντημα και αισχρό. Ανύπαρκτες συνεντεύξεις, φανταστικοί ξυλοδαρμοί και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί ο αγώνας για τα νούμερα τηλεθέασης, από τα νούμερα των τηλεοράσεων. Απόστρατα ραμολιμέντα, “ξεχασμένοι από τον θεό,” ντεντέκτιβ της Ομονοίας και αγράμματοι μυθομανείς κάνουν καριέρες και πουλάνε μούρη με το πιο ειδεχθές έγκλημα που έχει γίνει στην Ελλάδα! Ας έρθουμε όμως στο ρεπορτάζ!  Από το  μεσημέρι της Παρασκευής ο σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Μάνος Δασκαλάκης, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του, αναμένεται να έρθει στην Αθήνα και την δευτέρα το πρωί μεταβεί στην Εισαγγελία για να λάβει τη δικογραφία εις βάρος της συζύγου του, καθώς, όπως όλα δείχνουν, θα δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής. Με λίγα λόγια θα είναι εις βάρος της, για την δολοφονία της κόρης του από την σύζυγο του.

Την ίδια στιγμή, και μετά την έκδοση του σχετικού εντάλματος, η αστυνομία έκανε φύλλο και φτερό το σπίτι της οικογένειας Πισπιρίγκου στην Πάτρα. Παρουσία εισαγγελέα, οι αστυνομικοί έκαναν εξονυχιστικό έλεγχο σε υπολογιστές, κινητά και οποιοδήποτε άλλο αντικείμενο εντοπίσουν, ώστε να αντλήσουν στοιχεία που θα ρίξουν περισσότερο φως στην υπόθεση.

Η σύλληψη και η δίωξη εις βάρος της 33χρονης μητέρας των τριών αδικοχαμένων παιδιών από την Πάτρα έχουν επιφέρει σοβαρό «ρήγμα» στη σχέση της Ρούλας Πισπιρίγκου με τον Μάνο Δασκαλάκη.

Όλα δείχνουν πως μέχρι και τη Δευτέρα το πρωί, οπότε η Ρούλα Πισπιρίγκου εάν δεν πάρει νέα προθεσμία θα απολογηθεί στην ανακρίτρια, με τον νεοδιορισθέντα δικηγόρο της Κωνσταντίνο Ζάρβα,, εάν δεν παραιτηθεί και αυτός.

edolio5

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.