Να τον χειροκροτήσει όλη η νύχτα

Γιώργος Αρσενάκος, Θοδωρής Φέρρης

Ποιος το έκανε αυτό; Έλληνας τραγουδιστής, να περιμένει μια ζωή, μπας και έρθει και η δική του σειρά, να ορμήξει με το ταλέντο του, με σκοπό να ανέβει μια παραπάνω κλίμακα. Να είναι τόσο κοντά στην πηγή, και τόσες φορές, και εκεί που έλεγες, να ήρθε η ώρα του, αλλά στη συνέχεια, τίποτα δεν γινόταν. Να είναι καλά αυτός ο Χρήστος Βαρδάλος, ο Μανώλης Μούτσος, ο όμιλος μομέντουμ γενικότερα. Του ξηγήθηκαν σαν… ”άντρες” και αφού και αυτός, επιτέλους, κατάλαβε το μέγεθος των δυνατότητων του. Ξεκίνησε η σοβαρή δουλειά και κατάφεραν τα απίστευτα, μέσα σε μόλις πέντε χρόνια.

Ποιος; Και, μάλιστα, χθες ήταν ήταν μια ειδική βραδιά, στο Nalu, σε αυτό το famous μαγαζί στην παραλιακή. Του έγινε απονομή χρυσών και πλατινένιων δίσκων. Η Panik Records που κινεί όλα τα νήματα την διοργάνωσε. Ο Co – Founder / Co-Owner George Arsenakos και με την παρουσία και με τη συμπεριφορά του, έδειξε πόσο αξία μεγάλη έχει σήμερα για την εταιρία του, το κεφάλαιο Θοδωρής Φέρρης,

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.