Και ενώ στη Θεσσαλονίκη, στα ιστορικά “Mamounia”, η Πάολα με τον Νίκο Μακρόπουλο παίρνουν τα λεφτά… όλα! Ξαφνικά ήρθε στο φως πως σταματάνε αυτό το Σάββατο (08/7) – Σίγουρα είχε συνεργούς, κάποιοι ενοχλήθηκαν , έβαλαν το χεράκι τους!

Παλιά η κουβέντα ότι «Η επιτυχία, ενώ θα έπρεπε να προκαλεί τον θαυμασμό των άλλων, όμως είναι αρκετές οι περιπτώσεις εκείνες, που προκαλεί τον φθόνο». Αυτό δείχνει πως είναι πραγματικά η ελληνική κοινωνία σήμερα. Είναι μόνιμα έτσι. Το πιο χαρακτηριστικό γνώρισμα του Έλληνα. Πάει καλά, πολύ καλά, ο γείτονας… ; Ε, θα κάνω τα πάντα, θα βάλω λυτούς και δεμένους, το ρουφιανιλίκι θα γίνει η επίσημη θέση μας, μέχρι να του βγάλω τα ματάκια. Δεκάδες αυτά τα παραδείγματα.

Μια τέτοια συνταγή, δηλαδή μεταξύ ζήλιας και της μεγάλης των χαφιέδων σχολή, θα έπαιξε στα «Mamounia Live Summer». Σε αυτό το ιστορικό νυχτερινό κέντρο, στην Θεσσαλονίκη, στην περιοχή του αεροδρομίου. Επέστρεψε μετά 5 χρόνια. Με Πάολα και Νίκο Μακρόπουλο. Σε μια επιχειρηματική σύμπραξη Φώτη Ζογλοπότη και Μάρκελλου Μουρατίδη. Δεν είναι απλώς μεγάλη η επιτυχία του, είναι τα ταμεία που ..σπάει. Είναι ο αγώνας δρόμους, που κάνουν οι Αθηναίοι νυχτερινοί παράγοντες, για ποιος θα το κλείσει πρώτος.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Και ξαφνικά, βλέπομε πως η αυλαία πέφτει, το Σάββατο αυτό, 8 Ιουλίου. Εγώ, λοιπόν, έχω την αίσθηση πως κάτι δεν πάει καλά. Καθόλου καλά. Δεν ταιριάζει η εξέλιξη με την τρελή κούρσα του..Θεωρείς ότι οι σκοτεινές δυνάμεις έσκαψαν το λάκκο του.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.