Για να μείνει Tokyo, πρεμιέρα μια βδομάδα μετά

Το έχω γράφει πάρα πολλές φορές. Από τότε που εκείνος ο covid, έκανε τα πρώτα του βήματα και στα θύματα του ήταν και η νύχτα. Το μεγαλύτερο, όπως αποδείχθηκε στη πορεία. Ότι το Tokyo Theater, στην Ιερά Οδό και ιδιοκτησίας των αδερφών Βουτυράκου, κατέφυγαν στην επιλογή, να μην χαθούν, αλλά να ξαναγεννηθούν. Στην κυριολεξία σημαίνει αυτό, που σημαίνει εργασίες ανανέωσης ολικού τύπου και βαθμού. Πολλών μέτρων κάτω. Που με τη σειρά του, αυτό σημαίνει αγωνία και έντονο ενδιαφέρον, να το επισκεφθούν, να το θαυμάσουν, να το διαδώσουν στo social social media. Να το χαρούν με την ψυχή τους, ρε αδερφέ. Όρθιοι, με το κινητό στο χέρι, χαμογελαστοί, χωρίς αποστάσεις, όπως γουστάρει ο καθένας, όπως πριν. Αλλά με βάση τους περιορισμούς, τους μέχρι τώρα, κάτι τέτοιο καθίσταται αδύνατο. Αυτό θα αλλάξει, πάλι καλά. Και το αδύνατο θα γίνει δυνατό, με τα νέα μέτρα, που τα λες και ευτυχία.

Στην αμέσως επόμενη σκέψη λες, είναι κρίμα από το θεό, να έχουν φτιάξει μαγαζάρα και η αρχή του ταξιδιού της, να γίνει στα βουβά, σιωπηλά, ήσυχα, ήρεμα. Με την ψυχή στο στόμα. Ε, όχι, αυτό δεν θα είναι Tokyo. Οπότε, γεννήθηκε η σκέψη εκ της διευθύνσεως του-και είναι πολύ σωστή- να μεταφέρουν την πρεμιέρα τους, μια βδομάδα πιο μετά. Αντί για τις 8, στις 15, ημέρα Παρασκευή, με την βασίλισσα Λένα Ζευγαρά, πάντα και σταθερά στο θρόνο της.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "TOKYO Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ TOKYO THEATER ATHENS ΣΕΒΟΜΕΝΗ ΕΣΑΣ ΠΟΥ TO ΦΕΡΑΤΕ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΪΚΗΣ ΝΥΧΤΑΣ, ΘΕΤΟΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΥΨΗΛΑ ΣΤΑΝΤΑΡ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΗ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΜΕΤΡΩΝ NA ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΕΙ TO ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΑΣ. ΓΙΑ TON лoro AYTO ΑΝΑΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΥΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ FRI 15 OCT ΔΕΝΑ ZEYTAPA @tokyotheaterathens IERA ODOS 1 ATHENS 210 3410200 VIP ROOMS RES: 6942 463005"
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.