“Δεν δαγκώνει-Σέβεται-Μαγκιά της”

Όταν σας πρωτοέγραψα, για την συγκεκριμένη, πολλοί έσπευσαν να με αμφισβητήσουν. Αλλά το έχω συνηθίσει. Άλλωστε στην Ελλάδα αν δεν σε αμφισβητήσουν στην αρχή δεν σε παραδέχονται ποτέ.

Τι να κάνουμε. Έτσι είμαστε ως λαός. Έχουμε τα καλά μας… αλλά κάποια κακά μας ταξιδεύουν πολλά χρόνια πίσω. Απο την εποχή που ο Έλληνας δεν ήταν τίποτε άλλο από ένας ραγιάς.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Όπως και να ‘χει η ιστορία της, γράφεται εδώ και πολλά χρόνια. Από τα πρώτα της βήματα. Κατάφερε όχι απλά να ξεφύγει από τις κλίκες, που προσπάθησαν να την εκμεταλλευτούν, αλλά να προοδεύσει με σημαντικές συνεργασίες και το κυριότερο, με το κούτελο ψηλά.

Σικάτη και λαϊκη, δυναμική αλλά όχι υπερβολική και με την μπάλα χαμηλά, η τραγουδίστρια από την Θεσσαλονίκη, Αθηνά Ιωάννου, πέρασε πολλά τον τελευταίο καιρό. Και αυτή. Θύμα και αυτή του κορονοιού. Έκατσε πολύ, βαρέθηκε, έκανε το «ξεκαθάρισμα» και πλέον ετοιμάζεται να βάλει μπρος την μηχανή. Και αυτό, θα γίνει σε δύο στάδια. Το πρώτο, ξεκίνημα εμφανίσεων, Αθήνα, Θεσσαλονίκη, ή την υπόλοιπη επαρχία, μιλάει με πολλούς, θα δείξει. Και το δεύτερο, νέα τραγούδι, από δισκογραφική, την μεγαλύτερη, με το πιο ισχυρό Brand.

Τα δύο πάνω, δεν θα επιχειρηθούν, να έχουν την βοήθεια χορηγών και λαγών. Όσοι έχουν ακόμη απομείνει. Βλέπετε η Ιωάννου, δεν δαγκώνει τον κόσμο. Σέβεται τα ζόρια του. Μαγκιά της.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και χαμογελάει
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.