Έρχεται το νέο βασίλειο του Βουτυράκου και μας ενδιαφέρει

Στις 8 Οκτωβρίου, θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια του “βασιλείου” του Γιάννη Βουτυράκου, που ήταν ήδη σπουδαίο. Αλλά πλέον, θα είναι ακόμη πιο εντυπωσιακό, ιδιαίτερο, ξεχωριστό, διαστημικό. Ποιος είναι ο κύριος; Και γιατί υπάρχουν τέτοιες μεγάλες προσδοκίες, για το βασίλειο του, το ανάκτορό του.

Αφού μιλάμε για Γιάννη Βουτυράκο, εννοούμε τον εμπνευστή, τον χτίστη, τον διακομιστή, τον γενικό αρχιστράτηγο, όλα μαζί, του νυχτερινού κέντρου διασκέδασης στο Γκάζι της Αθήνας, το Tokyo. Αυτόν τον “παλιό φούρναρη, όπως τον λέει ο Μπερτάκης, είναι πρόσωπο υπαρκτό. Όχι μυθικό. Δεν εμφανίζεται πουθενά δημόσια, μπορεί να ζήσει και με ένα ευρώ την ημέρα, ως ερημίτης, αν οι περιστάσεις το ζητήσουν.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Επί της ουσίας. Στην ομηρική
καταστροφική εξόρμηση του κορονοϊού, δεν φοβήθηκε, δεν την άραξε στο εξοχικό του. Αντιθέτως, άρπαξε την ευκαιρία, να κάνει το βασίλειο του, πολύ προχωρημένο. Τουλάχιστον 10 χρόνια μπροστά. Που σημαίνει αρχιτεκτονικά, διακοσμητικά, στιλιστικά. Που σημαίνεις ότι έριξε χρήμα, δουλειά, υψηλή λεπτομέρεια, αριστοκρατική, επιδοτεί τις τέχνες, εξελίσσει την κοινωνία της νύκτας. Να ξεφύγει από τα ίδια και τα ίδια. Και στο θρόνο, του βασιλείου Βουτυράκου, θα παραμείνει, φυσικά, η βασίλισσα Λένα Ζευγαρά.

Κι όλα αυτά σημαίνουν ότι έφθασε η ώρα.

Μπορεί να είναι εικόνα ‎1 άτομο και ‎κείμενο που λέει "‎TOKYO تhOدran OPENING 8 /10 ΛΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΑΒΒΑΤΟ ERA tokyotheaterathens ODOS ATHENS 210 3410200 VIP ROOMS RES: 6942 463005‎"‎‎
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.