Η μυστική δημοσκόπηση μεγάλης Πρεσβείας, για το Τσίπας Μπλοκ – Αυτοί είναι που ζητάνε εκλογές, εδώ και τώρα, αλλά o Μητσοτάκης περιμένει το πουγκί με τε λεφτά

Ξημερώματα Τετάρτης, ναι! Αλλά επειδή το μυαλό μου δεν κοιμάται ποτέ, θα αναλάβω να σας δώσω τις δύο μεγάλες ειδήσεις. Δεν είναι νυχτερινές, είναι πολιτικές.

Ξεκινώ.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μυστική δημοσκόπηση μεγάλης Πρεσβείας, με έντονα συμφέροντα στην Ελλάδα, για λογαριασμό του Τσίπας Μπλοκ. Επιβεβαιώνει απόλυτα αυτό που ήδη ξέρουμε και κάνει μπαμ. Οι υπουργοί της ΝΔ, της περιφέρειας όμως, αυτή τη στιγμή, κοιτάζονται μεταξύ τους και λένε «οι 50 από εμάς, δεν θα είναι εδώ στην επόμενη μέρα». Ανώτατος ξένος διπλωμάτης που μας μίλησε, υποστηρίζει ότι δυστυχώς, για αυτούς, δεν έχουν στο καλάθι τους, κανένα άλλοθι για να υποστηρίξουν το κυβερνητικό έργο. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, δεν μπορούν να βγουν έξω, δεν έχουν αυτή τη δυνατότητα. Δεν μπορούν να πάνε στην περιφέρεια τους. Άντε και πήγανε. Να πουν τι ; Ότι όλα πάνε καλά, πέτυχαν με τον κορωνοϊό, τον πόλεμο στην Ουκρανία, την ενεργειακή και την διατροφική κρίση, την κρίση στα πάντα. Δεν υπάρχουν αυτά. Ο κόσμος δεν αντέχει άλλο, είναι ζορισμένος οικονομικά, πιο πολύ από κάθε άλλη φορά. Στα κάγκελα κι έτοιμος να εκραγεί είναι.

Με βάση, λοιπόν, αυτή την εικόνα, αυτοί που πιέζουν τον Μητσοτάκη, για να πάμε σε εκλογές, όσο πιο γρήγορα, είναι οι «δεύτερης κατηγορίας» βουλευτές του.

Το άλλο το «εύρημα» που κι αυτό δεν θα περάσει στο ντούκου. Μέχρι την προηγούμενη Παρασκευή, το γεγονός εκλογές για Σεπτέμβριο, ήταν κλειδωμένο σχεδόν. Αλλά αρχίζει να απομακρύνεται. Τα σημάδια που δείχνουν ότι «του έχει φύγει». Γιατί ο Μητσοτάκης, ξέρει ότι τον Οκτώβριο, έχουν συνάντηση όλοι οι Πρωθυπουργοί της ευρωπαϊκής ένωσης. Εκεί υπολογίζει να πάρει λεφτά. Αυτό περιμένει, το πουγκί με τα λεφτά. Παράλληλα, έχει να διαχειριστεί τη δεύτερη δόση του ταμείου ανάκαμψης.

Όποιος παρακολούθησε ακριβώς έξι μέρες πριν, τον αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μαργαρίτη Σχοινά, μιλώντας στην εκπομπή «Ανάλυσε το» της ΕΡΤ1 και τον Γιώργο Κουβαρά, αυτό άφησε να εννοηθεί.

Διαβάστε επίσης : Πλάκα και στην πολιτική, τους κάνει το Τσίπας Μπλοκ! Όταν δείτε αυτό, τότε σημαίνει εκλογές

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.