Οι Voodaioi όλοι στον Ξανθό

Ο Νίκος Οικονομόπουλος, τον οποίον προσκυνούν όλοι σαν φωνή. Ότι καλύτερο αυτή τη στιγμή, μετά τον άρχοντα Νότη, κανείς άλλος, μόνο αυτός. Είναι τα λόγια του νυχτερινού λαού.

Και για να μη ξεχνιόμαστε. Σάββατο ολοκληρώνει τον φετινό του κύκλο, στο Φαντασία και στον αρχηγό Μπερτάκη. Σε αυτόν τον επιχειρηματία, θα είναι και ο κύκλος, ο επόμενος, του επόμενου χειμώνα. Και που να πάει, μετά το χάος. Καθόλου παράξενο δεν σου φαίνεται. Οι εποχές αλλάξαν. Η νέα αλήθεια για τον Οικονομόπουλο, έχει αρχίσει να φαίνεται και είναι μακριά από αντιλήψεις ξεπερασμένες. Και περνάει και καλά κόλας…

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Αλλά ας μείνουμε στη σημερινή του συναυλία, την απίστευτη, στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας. Σχεδόν 10 χιλιάδες άτομα μια μεγάλη αγκαλιά. Κομμάτι αυτής της μεγάλης αγκαλιάς, και η ομάδα του Voodoo. Κορυφαία δύναμη στο κομμάτι clubbing. Οι οποίοι, παράλληλα, με αργά και σταθερά βήματα, παλεύουν για την διάκριση και στα μπουζούκια. Ο Νικηφόρος τους άνοιξε την όρεξη. Και το Φωταέριο, το στολίδι του Γιώργου Πετρογιάννη, είναι σχεδόν δικό τους.

Λογική η παρουσία τους. Με τον “Ξανθό” (έτσι τον φωνάζουν τον Πατρινό τραγουδιστή) είναι φίλοι. Και στο Φαντασία όλοι φίλοι τους. Γκουρβέλος Γιάννης, Γκαρώνης Σταμάτης και ο Μαυρέλης. Όχι ο Δημήτρης, ο Νίκος (κεντρική φώτο, δεύτερος από αριστερά, οι άλλοι είναι συνεργάτες Μπερτάκη-Οικονομόπουλου). Κι ακόμα ανεβαίνουν τα στόρι τους στο instagram, από την συναυλία του Οικονομόπουλου, που έγραψε ιστορία.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.