Μυστικά για Μαρινάκη, μυστικά και για Σαββίδη- Όλες οι αλήθειες για : Open, εγωισμός, Πούτιν, κρυφή έρευνα- Θα νομίζουν στα αλήθεια πως είμαστε πράκτορες

Αναμενόμενο. Το λένε, τους ακούμε. Το παιχνίδι του Τσίπας Μπλοκ, κινείται στο γήπεδο του Μαρινάκη, καθώς πως γίνεται να είναι ο μόνος που γράφει για τον ποιον θα βάλει στo “κεφάλι” των ΜΜΕ. Και το οποίο, θα σκάσει από μέρα σε μέρα. Σιγουράκι.

Να το ξεκαθαρίσουμε. Είμαστε απλά παρατηρητές, αυτοί που παρατηρούν τα γεγονότα. Η μήπως δεν είναι μόνο αυτό και είμαστε σε στυλ πρακτορικό και βρισκόμαστε παντού, με πληροφοριοδότες, ακόμη και σε στρατόπεδα, που μόνο νεκροί θα καθίσουν στο ίδιο τραπέζι ; Εξαιρετικά δύσκολο, αλλά τίποτα δεν αποκλείεται, σε αυτή τη ζωή. Το πρώτο, λοιπόν, είναι αυτό.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Το δεύτερο που καταγράφει ο παρατηρητής. Αυτός που ξέρει εκεί που παίρνονται οι αποφάσεις. Ξέρει την αλήθεια για τον ομογενή επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη και το κανάλι του, το Open. Όχι μόνο δεν προτίθεται να το πουλήσει, όπως αναφέρουν πολλοί για λόγους “κλίκ” στα άρθρα τους. Αλλά θα το ενισχύσει κιόλας. Θα κάνει επένδυση περίπου 20εκατ. ευρώ, με νέα ονόματα και νέες σειρές.

Περισσότερες λεπτομέρειες στη σχετική πληροφόρηση. Ο Νίκος Στραβελάκης θα μπει στο καθημερινό δελτίο ειδήσεων. Το βραδινό. Παναγιώτης Στάθης λογικά στη πρωινή ζώνη μαζί με Ρέβη.

Για να μη λέμε πολλά. Για να ξέρουμε τι λέμε. Είναι σκληροπυρηνικός στη σκέψη του ο Ιβάν. Και εγωιστής. Σου λέει «Με πολεμάτε τόσο καιρό, το μαύρο να παρουσιάζεται άσπρο. Η προπαγάνδα είναι το βασικό σας όπλο. Και δεν απαντώ με λόγια. Ήρθε η ώρα να σας διαψεύσω με πράξεις».

Άλλη παρατήρηση. Και να μην περάσει σε δεύτερο και τρίτο πλάνο, να μείνει σε πρώτο. Τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ. Τον είδατε σε καμία λίστα κυρώσεων ; Που επαναλαμβάνουν για χιλιοστή φορά τα πρωτοσέλιδα. Βέβαια, αυτή είναι η δουλειά των πρωτοσέλιδων. Η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία η αιτία. Πουθενά δεν είναι.. Και αυτό είναι η απόδειξη ότι δεν είναι “μπροστινός” του Πούτιν.

Α, δεν τελείωσα, έχω και άλλο και είναι πολύ καλό. Έρευνα που έγινε για τα media, που δεν ανακοινώθηκε, αλλά έμεινε μόνο στα συρτάρια των ΜΜΕ και αφορούσε την εγκυρότητα των δελτίων ειδήσεων. Πρώτο κανάλι ήταν το Mega, δεύτερο ο Alpha, τρίτο το Open. Τέταρτος ο ΣΚΑΙ και στο τέλος σχεδόν το STAR. Ανάποδα δηλαδή από τη τηλεθέαση

Δεν δίνω άλλα.. Θα νομίζουν στα αλήθεια πως είμαστε πράκτορας

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.