Έφοδος της δίωξης εκβιαστών στα VIP μαγαζιά της Μυκόνου! Μάζεψαν “φουσκωτούς” από 19 Club – Οι μεταθέσεις των αστυνομικών που έγιναν πριν λίγους μήνες “μπλόκαραν” τους πληροφοριοδότες της Μαφίας του Νησιού! Η επίσκεψη στον υπουργό για να μην πειράξουν τα “παιδιά” και να επιστρέψουν οι ένστολοι που έφυγαν!

Η αλήθεια είναι ότι τέτοια αστυνομική επιχείρηση είχε καιρό να γίνει στην Μύκονο! Στοχευμένοι έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν τις βραδινές ώρες χθες, Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022, έως τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου στα πιο γνωστά καταστήματα στη Μύκονο, στο πλαίσιο κοινής επιχειρησιακής δράσης του Τμήματος Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, σε συνεργασία με αστυνομικούς Ομάδων Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) και της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου.

Συνολικά, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε 19 καταστήματα, ενώ ελέγχθηκαν 30 άτομα και προσήχθησαν επτά μπράβοι ελληνικής και ένας αλβανικής καταγωγής.

Επιπλέον, συνελήφθη Βούλγαρος για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, καθώς εντοπίστηκε εξωτερικά καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος να κατέχει σπρέι πιπεριού και πτυσσόμενο μαχαίρι – σουγιά, συνολικού μήκους 27,5 εκατοστών και μήκος λάμας 15 εκατοστών.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Να σημειώσουμε ότι πριν από λίγους μήνες μετατέθηκαν υψηλόβαθμοι και χαμηλόβαθμοι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ από το νησί με σκοπό να σπάσει το δίκτυο πληροφοριών που υπήρχε σε βάρος της ΕΛΑΣ κάθε φορά που ετοιμαζόταν μια τέτοια επιχείρηση. Μάλιστα η δυσαρέσκεια των καταστηματαρχών για αυτό το γεγονός (!) ήταν τόσο μεγάλη που μια ομάδα από αυτούς επισκέφτηκε πρωτοκλασάτο υπουργό προκειμένου να μεσολαβήσει ώστε να γυρίσουν οι αστυνομικοί αυτοί στις θέσεις τους. 

πηγή

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.