Στο μυαλό του Τσακουμάκου- Που και με ποιους, θα το βάλει

Όταν όλα έδειχναν πως για τον ερχόμενο χειμώνα, στον χάρτη της Αθηναϊκής νύχτας, “κάτοικος” Θανάση Παπαγεωργίου, θα ήταν ο Τριαντάφυλλος, το ερώτημα το μέγα, το κρίσιμο, που αμέσως τέθηκε ήταν : Που θα τον βάλει ; Σε ποιο μαγαζί του ;

Το ίδιο ακριβώς ερώτημα τίθεται και τώρα, που τελικά θα είναι στον Γιάννη Τσακουμάκο και όχι στον Παπαγεωργίου, όπως τεκμηριωμένα και στέρεα αιτιολογημένα αποκάλυψε μόνο το tsipasblog.gr.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Το ψάξαμε και εδώ το θέμα. Καλά και από πολύ μέσα και χωρίς να έχουμε ποτέ μιλήσει με τον Τσακουμάκο. Anyway, ο καλός πάντα βρίσκει δρόμους. Λοιπόν, στο…ψητό. Κατά 99 τοις εκατό, θα τον έχει στο Estate, με Καίτη Γαρμπή και Διονύση Σχοινά, που τους έχει κλείσει πριν τον κορωνοϊό και πριν την πανδημία. Και το οποίο, πάλι έχει πρώτο γραφτεί από το blog αυτό. Ενώ στο άλλο, στο “Κέντρο Αθηνών”, στο δικό μου μυαλό, το σενάριο που παίζει έντονα, σχεδόν σε επανάληψη, είναι Μαζωνάκης-Ρουβάς-Λιβάνης.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.