Τι θα κάνει ο Τσακουμάκος εάν καλοκαίρι ανοίξει η νύχτα ;

Αυτά τα αποκαλυπτικά άρθρα, που γράφουμε εμείς, βγαλμένα ολόισια από την πιο κρίσιμη στιγμή της ιστορίας του λαού της νύχτας, αποτελούνε και θ’ αποτελούvε για πολύ ακόμα, το μεγάλο βάθρο, όπου θα στηριχτεί, κατά ένα μεγάλο μέρος, η προετοιμασία της επόμενης μέρας, μετά την πανδημία ή και παράλληλα με αυτή.

Ένα τέτοιο άρθρο και ενθαρρυντικό σημάδι ότι υπάρχει ζωή, τουλάχιστον σε επίπεδο παρασκηνιακών επαφών και συζητήσεων, ήταν το “Ποια μπουζούκια και με ποιους, θα δούμε το καλοκαίρι του 2021”.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Κι ο νους κάποιων αναγνωστών, εύκολα πήγε στον επιχειρηματία, Γιάννη Τσακουμάκο, αν σκέφτεται να κάνει κάτι, γιατί δεν τον είχα στο άρθρο. Διόλου δεν το αποκλείω, να πρόκειται- στην περίπτωση που όντως ανοίξουν και όπως πρέπει, τα νυχτερινά κέντρα το καλοκαίρι – να μπει στο παιχνίδι. Με το Estate, που, κατά τα 2/3, έχει ανοιχτή οροφή, και με προβλεπόμενο σχήμα τους Καίτη Γαρμπή και Διονύση Σχοινά.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.