Μόνο εδώ: Ποια μπουζούκια και με ποιους, θα δούμε το καλοκαίρι του 2021

Είναι η εποχή που όλοι οι αστρολόγοι έχουν φούριες. Πρέπει να μας προετοιμάσουν, τι να περιμένουμε ρε αδερφέ. Τι λένε οι πλανήτες για το καλοκαίρι 2021 και κυρίως τι λένε για χρήμα. Γιατί τα σημάδια δείχνουν πως δεν θα αργήσει για να μας πουν “βγείτε από την φυλακή, ξεχυθείτε, αρπάξτε τις ευκαιρίες οι πιο γάτοι”.

Ρώτησα κι εγώ, να ξέρω τι μου γίνεται και έχω να σας πω, ότι το 2021, στο καλοκαιρινό πρωτάθλημα της νύχτας, θα συναντήσουμε τις εξής ομάδες. Υτον με μοναδικό και αδιαμφισβήτητα αρχηγό Νίκο Βέρτη, Fantasia με Οικονομόπουλο-Ιακωβίδη, Posιdonio σίγουρα τον Κιάμο, Romeo με Φέρρη- Λιόλιου- Alcatrash.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Και δεν τελειώσαμε. Στο γήπεδο θα μπουν και άλλοι. Το Frangelico του Θανάση Γκουγκούση, το Summer North Live Stage, του “λουλουδά” Νίκου Σπυρίδωνα, με σχήμα που ακόμη δεν έχει κλείσει. Αλλά θα βρει, τόσοι είναι χωρίς δουλειά. Στο Nalu θα είναι ο (γιος του Πλούταρχου) Γιώργος Κακοσαίος..Το Ribas, κατά μήκος της παραλιακής στη Βάρκιζα, το σκέφτεται καιρό τώρα και μάλιστα οι πληροφορίες λένε πως βολιδοσκοπεί τον Γιώργο Μαζωνάκη…Έξω θα έχει όλα τα δυνατά χαρτιά του στην Παραλιακή, και ο “βασιλιάς των εστιατορίων”, Βλάσσης Σταθοκωστόπουλος.

Και ίσως να έχει και συνέχεια…

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.