Μπουζούκια αυθεντικά στη Θεσσαλονίκη σημαίνει Μούσες

Μπουζούκια στη Θεσσαλονίκη. Οι εννέα στους δέκα νυχτόβιους, θα σου πουν τις Μούσες. Όπως το λέω. Οι 9 στις δέκα! Ποσοστό σοβαρό. Τι συμβαίνει; Και που οφείλεται το φαινόμενο; Μπορεί η νύχτα να μας είπε καληνύχτα, πολλά ιστορικά μαγαζιά να μην άνοιξαν ξανά τις πόρτες τους μετά την πανδημία, όμως να και ένα, που αντέχει, που θυμίζει τα παλιά. Σχεδόν κάθε μέρα δουλεύει, το λες και το μεγάλο σχολείο. Πολλοί από εδώ ξεκίνησαν, πήραν τα πρώτα σεμινάρια, κατέβηκαν στην Αθήνα και έγιναν οι μεγάλοι μετά.

Γίνεται να λείψουν από το καλοκαίρι οι Μούσες; Ε, δεν γίνεται. Με ψυχή, κέφι και μπόλικη αγάπη, από σήμερα Πέμπτη 25 Μάιου, σας περιμένουν στη περιοχή του αεροδρομίου. Με αρχηγό πάνω στη πίστα, πάντα τον έμπειρο Δημήτρη Χρυσοσχοιδή. Τι να πεις για αυτόν! Τυπάρα. Αρχηγός και ο Γαβριήλ Γαβριήλογλου, ο γνωστός στιχουργός και συνθέτης, επέλεξε ποιοι άλλοι θα στελεχώσουν την ομάδα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Έχουμε και λέμε. Κώστας Μικέλης, Νεκτάριος Ρήγας, Ειρήνη Κωστελίδου, Ναταλία Ζέρβα, Γιώτα Δρούκα, Τατιάνα Μάνιου, Γωγώ Λιδάκη, Μαρία Σαριανίδου.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.