Μπορεί να έληξε το παιχνίδι του Λου στα Αστέρια..Φιλικά έληξε, όλα καλά, μαζί έγραψαν ιστορία! Όμως ο κόσμος του ζητά να παραμείνει ενεργός, να βρει κάποιο άλλο χώρο! Τα δεκάδες μηνύματα ότι η νύχτα της Πάτρας τον χρειάζεται, και η εξομολόγηση η απόρρητη του Βελισσάρη

Όσο το διαβάζεις το πως έληξε η σχέση Λου-Αστέρια, το ανακοίνωσε ο πρώτος στη σελίδα του στο facebook, βροχή πέφτουν τα μηνύματα. Αυτού του τύπου μηνύματα : “Καλημέρα αρχηγέ, έδωσες πολλά, έκανες το κέφι σου, μας διασκέδασες όλους φτηνά έως τσάμπα, είμαι σίγουρος ότι και να κανείς θα είναι πετυχημένο καλή συνέχεια…”“Επιτυχημένος και Γνήσιος, παντελονάτος λαϊκά. Καλή συνέχεια σε ότι και αν κάνεις φίλε μου”“Καλή επιτυχία κύριε Παναγιώτη σε ότι κάνετε κ εμείς θα είμαστε δίπλα σου να σε στηρίζουμε” ….“Παναγιώτη μου, ας ρωτήσουν εμάς όλους που έχεις συνεργαστεί να τους πούμε τι επιχειρηματίας είσαι!!!Είμαι βέβαιη ότι τους ανέβασες 100 level πάνω!”.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν είναι μόνα αυτά, και αλλά πολλά, διαδικτυακό κύμα υπέρ του σηκώθηκε. Ασφαλώς και ο κόσμος χωρίς γυαλιά, έχει καταλάβει το πόσο σημαντική είναι γενικότερα για την νύκτα της Πάτρας, η παρουσία του Λου. Και είναι απαραίτητα να παραμένει ενεργός στο παιχνίδι, που θα παραμείνει. Τον έχει ανάγκη, δεν το συζητάμε.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Να πούμε και αυτό. Στο γήπεδο “Χαμός από μηνύματα για τον Λου. Στον απόηχο της λήξης του ματς στα Αστέρια, που τρελή επιτυχία σημείωσε, που πολύ φιλικά έληξε. Μπήκε και αυτό το μήνυμα “Αδερφέ Σπανίζουν σαν αυτόν τον άνθρωπο τον ΛΟΥ. Έπαθα πλάκα κυρίως με όλη τη σημασία της λέξεως”. Στο tsipasblog ήρθε. Γιώργος Βελισσάρης, ο αποστολέας του, συνεργάστηκαν στην Κυριακή του Καρναβαλιού, θυμίζω..

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.