Έχει μπέσα, κράτησε το λόγο του

Θα τα ακούσεις όλα. Εγώ θα σου πω την αλήθεια. Κανείς δεν ξέρει τίποτα. Αρκετά πια, με τις ειδήσεις, που κυκλοφορούν, με σκοπό να σε τρελάνουν. Να σε τρομοκρατήσουν. Να σε πανικοβάλουν. Να σου χαλάσουν την ημέρα.. Αυτός είναι ο σκοπός τους, αυτό γίνεται. Να μας αφήσουν σε ησυχία. Όχι τις τερατολογίες του ενός και του άλλου. Αυτό έχω να πω.

Μιλάμε σοβαρά. Πολύ σοβαρά. Τα αυτιά σου να κρατήσεις ανοιχτά. Κολλημένοι όλοι πάνω από το Τσίπας Μπλοκ. Γιατί έχουμε ανάγκη να ακούσουμε τέτοιες ειδήσεις, για καλές πράξεις που γίνονται γύρω. Παραδόθηκε πλήρως ανακαινισμένη και με όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό, για τους μικρούς μας φίλους, η αίθουσα Μικροεπεμβάσεων στο Ογκολογικό Τμήμα του Παίδων Αγλαΐας Κυριακού.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Έχει νόημα, γιατί ο Δημήτρης Φιντιρίκος, ό,τι είπε, το έκανε… Άρα, είπε την αλήθεια. Αυτό που υποσχέθηκε το έκανε πράξη. Αυτό λέγεται λόγος, μπέσα. Όπως ελάχιστοι άλλοι σήμερα τα έχουν, αφού μόνο λένε και τίποτα δεν κάνουν .

Η ανακοίνωση, που έκανε ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός EU Foundation :

“Η Αίθουσα Μικροεπεμβάσεων στο Ογκολογικό Τμήμα του Παίδων Αγλαΐας Κυριακού παραδόθηκε πλήρως ανακαινισμένη και με όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για τους μικρούς μας φίλους.

Σε σταθερή συνεργασία με την διοίκηση του νοσοκομείου, έχουν ήδη ολοκληρωθεί ανακαινίσεις στα νοσηλευτικά δωμάτια των παιδιών αφού θα ανακαινιστεί και ο εσωτερικός παιδότοπος του Ογκολογικού Τμήματος μέχρι το τέλος του 2022.”

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.