Στην κυβέρνηση διαβάζουν Μπάκα

Έστω και με καθυστέρηση φαίνεται ότι τα κόμματα αντιλαμβάνονται την ανάγκη συνολικής στεγαστικής πολιτικής. Έτσι, μέσα στο ίδιο Σαββατοκύριακο τόσο ο Κυριάκος Μητσοτάκης όσο και ο Αλέξης Τσίπρας κατέθεσαν συγκεκριμένες προτάσεις αναφορικά με την επίλυση του στεγαστικού προβλήματος, το οποίο επηρεάζει κυρίως τους νέους σε ηλικία πολίτες.

Οι προτάσεις των δύο πολιτικών θα αναπτυχθούν περισσότερο το επόμενο διάστημα και οι ψηφοφόροι θα τις αξιολογήσουν φαντάζομαι ανάλογα όταν έρθει η ώρα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Εμείς αυτό που καταγράψαμε με ιδιαίτερη ικανοποίηση είναι ότι ο Πρωθυπουργός σχεδιάζει τη σύσταση ειδικού Υπουργείου Στεγαστικής Πολιτικής. Φαίνεται ότι στην κυβέρνηση διαβάζουν με προσοχή τα όσα γράφει κατά διαστήματα ο αρθρογράφος του ethnos.gr και Πρόεδρος του Πανελλαδικού Δικτύου Κτηματομεσιτών Ε – Real Estates, Θεμιστοκλής Μπάκας, ο οποίος από το 2019, έχει επισημάνει την ανάγκη για σύσταση Ενιαίου Οργανισμού Στεγαστικής Πολιτικής.

Θυμηθείτε, κάνοντας κλικ εδώ

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.