Του Μπερτάκη, το “οπλοστάσιο”, αρχίζει και …τρομάζει !

Κώστας Μπερτάκης

Έχω πληροφορία και θα τολμήσω να το επιβεβαιώσω. Λέω τολμήσω, γιατί δεν υπάρχει, προς το παρόν, κάποια επίσημη ανακοίνωση, που να αφορά την σημαντική εξέλιξη για την “προσχώρηση” του Νίκου Οικονομόπουλου στον επιχειρηματία Κώστα Μπερτάκη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μου, η είδηση ισχύει. Και για να “φρεσκάρω” τη μνήμη σας, την είχε προαναγγείλει το tsipasblog.gr-Ποιος άλλος. Από τις 15 Φεβρουαρίου 2020, στο δημοσίευμα υπό τον τίτλο “Η ισχυρότερη και μεγαλύτερη «βόμβα» στη νύχτα”. Ενώ, στις 8 Μαρτίου, με νέο άρθρο μου, εμβάθυνα ακόμη περισσότερο στο θέμα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τα γεγονότα δικαίωσαν τελικά τις προβλέψεις του. Ο Νίκος είναι μια τεράστια μεταγραφή για την οικογένεια Μπερτάκη (Teatro-Fantasia-Vogue). Και θα γίνουν τα πάντα, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές μου, ώστε να συνεχίσει να είναι στην κορυφή.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι όνειρα θερινής νυκτός είναι τα σενάρια που μιλούν για “διαζύγιο” – σκηνικό ρήξης μεταξύ Μπερτάκη-Αργυρού. Για να ξέρουμε τι λέμε και να τα λέμε στα ίσα. Ο Αργυρός είναι σίγουρα το πιο σημαντικό περιουσιακό του στοιχείο. Οπότε, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να τον αφήσει να του φύγει τόσο εύκολα, παρά τις πολύ δελεαστικές προτάσεις που έχει από παντού.

Όπως και η Θεοδωρίδου, που είναι η βιτρίνα και το πρεστίζ των επιχειρήσεων του.

Η Παολα, συνεχίζει μαζί του, με μακροχρόνια συμφωνία μετά την σαρωτική σαιζόν της Θεσσαλονίκης.

Εν των μεταξύ, καλά ενημερωμένοι κύκλοι του tsipasblog.gr, αφήνουν να εννοηθεί πως η Ελένη Φουρέιρα επιστρέφει στον Μπερτάκη, για να συνεργαστεί με Αργυρό τον χειμώνα. Το λες και “βόμβα”, αν αναλογιστούμε πως, πλέον, είναι σε άλλο level.

Αλλά και ο (αποδεδειγμένα καλύτερος μέρα με τη μέρα) Ιακωβίδης παραμένει στον Μπερτάκη. Το ίδιο και ο Σταν.

Και όχι οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ…

Εγώ τι παραπάνω να πω; Είναι πιο ξεκάθαρο από ποτέ! Ο Κώστας Μπερτάκης είναι η πρώτη δύναμη στον πλανήτη της νύχτας. Είναι ο ισχυρότερος σε αριθμό και προπαντός υψηλή ποιότητα τραγουδιστών, από κάθε άλλον επιχειρηματία.

Διαβάστε επίσης : Ανάλυση : Ο Οικονομόπουλος και το μέλλον του Αργυρού στον Μπερτάκη

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.