Μπέρδεμα πολλές άλλες ομάδες, το Cabana πιο δυνατό φέτος

Γιατί να πάει στο γήπεδο ο άλλος, σ’ ένα οποιαδήποτε γήπεδο, πρέπει να έχει σοβαρό λόγο. Να παρακολουθήσει το καλύτερο δυνατό θέαμα. Παράσταση που σε συνεπαίρνει, σε ξεσηκώσει, θα τρέξεις μαζί του. Στα ενενήντα λεπτά θα ψάχνει το γκολ μόνο, τη νίκη. Και δεν θα προσπαθεί πως δεν θα το φάει. Αυτό το θέμα δεν είναι σοβαρό θέμα.. Διαφορετικά, θα το δεις το ματσάκι από την οθόνη του κινητού σου.

Μια τραγουδιστική συνάντηση ανάμεσα σε ονόματα με επιφάνεια και ουσία, θα αποτελέσει λόγο νυχτερινής ύπαρξης. Να βγεις από το σπίτι σου. Στο αθηναίικό πρωτάθλημα, που σχεδόν έφτασε. Αυτοί οι πρωταγωνιστές στο έργο : Ζαφείρης Μελάς, Μάκης Δημάκης, Τζένη Κατσίγιαννη και η Σάσα Μπάστα. Θα συμβεί στο γήπεδο του Cabana live stage. Είναι σχεδόν σίγουρο, η επίσημη ανακίνωση μένει μόνο.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Απόδειξη δουλειάς μιας ”μεγάλης” ομάδας. Συμβαίνει και το άλλο σκηνικό. Κόντρα με τις μισές ομάδες του ίδιου πρωταθλήματος, που ”μικρές” θα τις δούμε. Ακόμα και από αυτές που δεν το περιμένεις.. Και κοιμούνται και ξυπνάνε με την αγωνία να αποφύγουν την ντροπή .Το παιχνίδι τους να μην εξαφανιστεί.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.