Όχι μόνο τα φράγκα, σημαντικότερη η φιλία

Καλά τα φράγκα, πιθανόν ο σκοπό ζωής για τους περισσότερους σήμερα. Και έως ένα σημείο λογικό, γιατί πιο δύσκολη από την σημερινή, δεν έχω δει άλλη ζωή. Όμως υπάρχουν και άλλα πράγματα, πολύ πιο σημαντικά και ουσιώδη. Φιγουράρει στις πρώτες θέσεις η φιλία. Η πραγματική φιλία.. Γνωστά πράγματα αυτά, αλλά άγνωστα πολύ.

Παρατηρήθηκε στην περίπτωση “Ο Πάνος Κιάμος για 14 βραδιές, βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη και έγινε χαμός στο «W»!”. Στο εγχείρημα, εννοείται πως συμμετείχε και ο Αλέξανδρος Παπανικολάου, το αφεντικό του Club 22, που την κουβέντα του είχαμε πριν από λίγο. Από την εμπειρία της Θεσσαλονίκης, ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας, μίλησε για τον Νίκο και τον Ηλία, που ήταν δίπλα του, και έτσι και αυτός, θα είναι δίπλα τους. Για πάντα, με πράξεις.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μπορεί να είναι εικόνα 9 άτομα, άτομα που χορεύουν και πλήθος

Μιλάει η φωτογραφία, οι τρεις τους, στο Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης «Μακεδονία», την ανέβασε ο Παπανικολάου. Με την λεζάντα : “Ευχαριστώ πολυ τους φίλους μου από την Θεσσαλονίκη που ήταν δίπλα μου! Νικο, Ηλία σας αγαπώ πολύ! Και θα ειμαι πάντα δίπλα σας! Σας περιμένω την Κυριακή στην Αθήνα στο πρώτο τριήμερο μας για αυτήν την σαιζόν!”

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Νίκος, Αλέξανδρος Παπανικολάου, Ηλίας

Υπάρχει, βέβαια, και η φιλία με τον Μάρκελλο Μουρατίδη. Με αφορμή την δουλειά στο W Thessalonikis (πρώην Lido, συμφερόντων Μάρκελλου ) γεννήθηκε. Μια συνεργασία που πήγε εξαιρετικά. Και περιμένουμε την επόμενη, που θα την δούμε στο Markiz, σε ότι αφορά πάντα τον Κιάμο. Δεν εκπλήσσει το γεγονός. Το περιμέναμε!

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Μάρκελλος Μουρατίδης, Αλέξανδρος Παπανικολάου

Διαβάστε επίσης : Ο Πάνος Κιάμος, μετά τη Θεσσαλονίκη, επιστρέφει στο Club 22, εκεί που λατρεύτηκε! θα δείτε στα σίγουρα, ένα από τα καλύτερα νυχτερινά κέντρα της Αθήνας- Έχουν πέσει πολλές ώρες δουλειάς, δεν κοιμούνται ούτε τη νύχτα, για να το χειροκροτήσουν όλοι- Που σε συνδυασμό με την Λιόλιου, που όλοι οι επιχειρηματίες την ήθελαν, και τον μια κατηγορία μόνος του, Toni Sfino, πάει για το καλοκαιρινό πρωτάθλημα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.